Witamy ! |
---|
|
ali napisał(a):Niniejszym oświadczam że kończe dyskusję z mody1 bo jest głupim nabijanie postów.
ali napisał(a):Weź przeczytaj wszystkie moje posty w tym temacie, ja jestem tylko wrogiem adopcji przez homoseksualistów a twoje insynuacje że mogłbym krzywdzic dzieci sa przykre.
Odoll napisał(a):Ale miał byś TYLKO camaro SS i żadnych przyjaciuł z dziecinstwa , pod warónkiem że wcześniej nie podcioł byś sobie żył .
Dziś masz ugruntowane poglądy na sprawy "homo" masz przyjaciół i w większości fajne wspomnienia z dziecinstwa , ale postaw się (jeśli potrafisz) w sytuacji dziecka które jest na każdym kroku wytykane palcami i opluwane , które z powodu rodziców nie ma ŻADNYCH kolegów a każde dziecko chce mieć , to wtedy nie wiem czy żelaźniak z maczboksa w pokoju na piętrze willi zrekompensował by ci zabawę z kolegami na boisku , nie wydaje mi się .
ali napisał(a):Odol naprawde Luz, tylko nie rób ze mnie homfoba bo pisałem że mogą sobie geje zyc spokojnie i sie pedalic do woli![]()
ali napisał(a):A dyskusji z pewnym panem poniżej pewnego poziomu nie będe prowadził
ali napisał(a): ludzie którzy nigdy dzieci nie mieli, czyli stare panny, kawalerowie, lub wrecz czynni działacze ruchów homoseksualnych.
nightman napisał(a):Sie Wam dyskusja rozkręciła
Pewnie jeszcze się wstydzi przyznaćOdoll napisał(a):nightman napisał(a):Sie Wam dyskusja rozkręciła
Za wiele do niej nie wniosłeś![]()
nightman napisał(a):Marna intryga...
Swój podpis to masz a propos tego właśnie? Bo tak jakoś idealnie pasuje...ali napisał(a):zmierzamy do dominacji homoseksualistów i upadku wszelkich dotychczasowych wzorców.
jrzeuski napisał(a):Swój podpis to masz a propos tego właśnie? Bo tak jakoś idealnie pasuje...ali napisał(a):zmierzamy do dominacji homoseksualistów i upadku wszelkich dotychczasowych wzorców.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości