RudeBoy napisał(a):Odoll napisał(a):Kurfa , ameryknce to są poJEEPanihttp://www.youtube.com/watch?feature=pl ... yCCcVJE54#!
kurcze trzeba tą ideę zaszczepić na rodzimym gruncie...
Nie robiłes tak za dzieciaka ?
Witamy ! |
---|
|
RudeBoy napisał(a):Odoll napisał(a):Kurfa , ameryknce to są poJEEPanihttp://www.youtube.com/watch?feature=pl ... yCCcVJE54#!
kurcze trzeba tą ideę zaszczepić na rodzimym gruncie...
jrzeuski napisał(a):Inaczej musiałby grać w gumę z dziewczynami i zostałby klasyczną ciotą
Odoll napisał(a):Ali , zobacz na mapie gdzie my mieszkamy , u góry , a w Polsce wszystko stoi na glowie , góry są na dole a woda u góry i tu u nas troche trudno o górki . Oczywiscie są ale nie w takich ilościach jak tam niżej u was.
ali napisał(a):Wy wszędzie w polsce macie z góry
Odoll napisał(a):u mnie szczytem odwagi było wleźć na zamarzniętą zatokę , oczywiście czym dalej tym większy kozak . Jak mi noga sie przebiła przez lód to szybko odwage schowałem do kieszeni i zapiepszałem na ląd . A w domu klasycznie , czemu masz mokrą nogawkę , no bo .........i wkilka pasów od ojca i już więcej nie właziłem , ale kozak byłem bo wlazłem najdalej
dziś na to patrze już troszke inaczej
![]()
M.in. dzięki nam takie ceny, bo zmniejszyliśmy ilość egzemplarzy w obieguPrzemek85 napisał(a):A teraz taka Syrenka byłaby trochę warta![]()
Wiejski Sprzęt KaskaderskiMy dla odmiany katowaliśmy WSKi.
jrzeuski napisał(a):Inaczej musiałby grać w gumę z dziewczynami i zostałby klasyczną ciotą
FROTERKA napisał(a): To, że pozwalały stać i trzymać gumę, gdy same skakały to jeszcze nie granie.
Rzeźnia!Odoll napisał(a):żeź
Chyba zbyt rzadko skoro teraz przy garach stoiszps. czasem kumplom udało się mnie odbić
ali napisał(a):Odol - bierzesz ze soba gume na zlot ?
ali napisał(a):Odol - bierzesz ze soba gume na zlot ?
FROTERKA napisał(a):ali napisał(a):Odol - bierzesz ze soba gume na zlot ?
Byłoby więcej śmiechu niż z trampoliną.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość