Adriano86 napisał(a):No wiesz muszę się do niej przymilać chcąc czy nie chcąc, a po 8 latach to już hobby...
Chyba raczej rutyna

Witamy ! |
---|
|
Adriano86 napisał(a):No wiesz muszę się do niej przymilać chcąc czy nie chcąc, a po 8 latach to już hobby...
Arni napisał(a):Trudno sie zdecydować na jeden konkretny model. Zdecydowana wiekszośc jest zrobiona świetnie !
jrzeuski napisał(a):Ciężko ocenić, ale zaintrygował mnie ten z podniesioną maską. Czy tam jest silnik ustawiony poprzecznie?
Pawel napisał(a):jrzeuski napisał(a):Ciężko ocenić, ale zaintrygował mnie ten z podniesioną maską. Czy tam jest silnik ustawiony poprzecznie?
Nie, pod maską są chłodnice i inne "duperele", a silnik + skrzynia są maksymalnie przesunięte wgłąb kabiny - stąd taka szerokość środkowego tunelu jak i samego auta...
Ja jako fan gadżetów, drobiazgów i szczegółów w tego typu pracach wybrał bym te z ich największą ilością, bo to właśnie nad nimi trzeba się najbardziej natrudzić...
Listek1212 napisał(a): Zaraz się własnie szykuje na próbę a po niej standardowo![]()
Lady_Killer napisał(a):Listek1212 napisał(a): Zaraz się własnie szykuje na próbę a po niej standardowo![]()
To dlatego tak to lubisz![]()
Listek1212 napisał(a):Widzę, że jest tu kilka ciekawych hobbyAle nikt nie wymienił takiego jak ja mam
Otóż ja zajmuję się muzyką, a dokładniej graniem w Orkiestrze Dętej OSP
Fajna zabawa, połączona z muzyką i coraz częstszymi wyjazdami na różne koncerty i próby
Zaraz się własnie szykuje na próbę a po niej standardowo
![]()
przemekcrx napisał(a):Kto ma wykrywacz metaliten wie o co biega.....
przemekcrx napisał(a):Ja znalazłem cośik z 1945roku i nie tylkoale nie napiszę co
bym nie miał jutro czasami kogoś co zapuka mi do drzwi..
przemekcrx napisał(a):Ja znalazłem cośik z 1945roku i nie tylkoale nie napiszę co
bym nie miał jutro czasami kogoś co zapuka mi do drzwi..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość