No niestety dowiedziałem sie ile kosztuje ;/ do tego klapa i hardtropa lekko rozwaliło i baganik na dachu pogieło , koparką nie szło wyciagnac z tej dziury ...
Ty tam specjalnie wjechałeś czy z drogi wyleciałeś?
No mud, no fun Frota A Long 2.5V6, simex 33", zawias +3", buda +2", drążki kierownicze HD + amortyzator skrętu, mosty 4.56 (przedni od B, tył z LSD), self-made snorkel i zderzaki stalowe, winch Vectra B kombi 2.5V6 170KM Vectra B kombi 2.0 16V - będzie WrakRace edition naprawy i motanie Frotek SMS/PW/email/czat.
jechałem pod górke, i w jednym miejscu zrodełko wybija i zalewa droge samo lodowisko, i zaczeło mnie cofac do tyłu i poleciałem w dół . bede kombinowac zeby cos ładnego w pracy stworzyc z plexy 5mm i tak zostanie , nie kupie szyby za 650zł ;D ktora moze sie rozleciec po pierwszym wypadzie w teren
Ja wylądowałem niedawno podobnie Ale Long ma ściętą górę i to mi uratowało szybę i budę. Drzewo odgniotło się na klapie. Zabrakło paru milimetrów, żeby dostało się też szybie
No mud, no fun Frota A Long 2.5V6, simex 33", zawias +3", buda +2", drążki kierownicze HD + amortyzator skrętu, mosty 4.56 (przedni od B, tył z LSD), self-made snorkel i zderzaki stalowe, winch Vectra B kombi 2.5V6 170KM Vectra B kombi 2.0 16V - będzie WrakRace edition naprawy i motanie Frotek SMS/PW/email/czat.
No, pod takim kątem to lebiodką byłoby ciężko. Ale przez zblocze pewnie dałoby się wytargać.
PS. Piła spalinowa taniej wychodzi
I would rather push my Land Rover than drive a jeep jest Land Rover Discovery II Td5 - miłość przyjdzie z czasem była Frontera B Sport 2.2dti - lift 3" + BL 1" BFG MT KM2 32", stal, winch, osłony i inne fanty
A, tak wogole, to nie tnij z plexy, a z poliweglanu. Mniej sie rysuje i jak sie rozbija, to mniejsze ryzyko zrobienia krzywdy. Plexa szybko zmatowieje. Do rajdowki wycinalem z 2mm, ale pod swiatlo bylo widac, ze sie gnie, z 4mm bylo ok.
grzechu jak sie bawic to sie bawic , szybe wyjebac Plexe wstawic, szyby szkoda bo ceny maja chore po 600-700zł a wiesz moze gdzie kupie taki poliweglan ?
Dzisiaj na siłowni oglądałam dzień kobiet z wrak race http://www.wrak-race.pl/media-o-nas/tv/ i wzięła mnie ochota na wystartowanie ale nie wiem, czy mi B. da czinkłeczento.
...ja w tym czasie trochę pośpię, tym bezruchem się napieszczę...
Tak, mężczyźni jeżdżą lepiej niż kobiety. Ale ilu potrafi prowadzić auto w szpilkach...
Ogranicza mnie tylko pojemność i maksymalny moment obrotowy!
Po pierwsze: opony, po drugie: opony, po trzecie... kierowca !