Edgar napisał(a):brum napisał(a):och jej
Jak na moda to niewiele masz do powiedzenia
Rozumiem, tylko to, co pod maską się liczy, nie pod kopułą własnego zakutego łba
Pojeździmy sobie na małym forumowym off roadzie? Trochę inaczej, niż przywykliście w terenie.
Dacie radę?
Edgarze - bardziej nastawionego na nie w kwestii kościoła powszechnego, księży i całego tego towarzystwa biblijno - religijnego ode mnie trudno chyba znaleźć... ale... wyznaję pewną zasadę:
sensowne są te wypowiedzi, które niosą treść i nie istnieją tylko po to by obrażać...
Na tym forum w mojej ocenie rozmawia się właśnie o tym kto i le ma pod maską i jak to potrafi wykorzystać. Rozmowy, które próbujesz rozpocząć są słabo związane z offem. Naturalnie można zacząć teraz piękną dyskusję prowadzącą donikąd tylko po co?
Kwestii jak to napisałeś "zakutego łba" nie będę nawet poruszał - kultura języka to bardzo indywidualna sprawa - dla mnie takie uwagi wygłosić może jedynie (i uwaga twoja frazeologia - cymbał).
Z ograniczonym szacunkiem
chudyy1
PS brum - wprowadźmy w końcu to logowanie się zewnętrznych po uprzedniej akceptacji szefów grup lokalnych - jak widać niezwykle to pożyteczne