Witamy ! |
---|
|
mazurkas007 napisał(a):ewentualnie wylot z rury wydechowej trzeba podłączyć do wlotu powietrza do silnike, wtedy likwidujemy straty ciepła w silniku i ciepłe powietrze z silnika lepiej miesza się z benzyną, co pozwala obniżyć spalanie nawet o 38,786%, dodatkowo, silnk pracuje w obiegu zamkniętym więc oszczędzamy na wymianie filtra powietrza.
tomik napisał(a):ostatnio byłem u kolesia i kupił sobie ten wynalazek strasznie go zachwalał że robi on jakąś tam powłokę na pierścieniach cylindrach i wogule że jest to fajny specyfik pomyślałem niech mu będzie ale moim zdaniem następny badziew na rynku
kwinto1971 napisał(a):Mam wrażenie ze znalazłem główny środek tych wszystkich magicznych specyfików Dwusiarczek molibdenu tu przynajmniej jego właściwości są znane od lat a kosztuje ułamek ceny tych wynalazków . http://moto.allegro.pl/dodatek-do-oleju ... 76308.html cena 25zł +przesyłka
Co o tym powiecie?
webster napisał(a):powiem tak tez w to nie wierzyłem ale wlałem ten pierdolnik do omegi 2.0 16v jak i do paliwa jak i do oleju, bo mi strasznie brała oleji przejechałem te 200km nie przekraczając 2500 (znaczy dałem kierownice dziewczynie ja bym nie dał rady) żadnych efektów, ale ok 1000-2000km juz były widać jakieś efekty po 1. nie było az takiego ubytku oleju zamiast 1l /200km dolewałem bardzo rzadko i to ok 100-200ml 2. w zime auto bardzo cieżko odpalało, a po tym na prawde miał lżej nie musiałem juz drugi raz kreci c cyk i palił 3. co naj lepsze nie miałem już bociana pod maska 4. przestał dymic .Wlałem to zaraz przy wymienię oleju znaczy na drugi dzien i zrobiłem na tym 11tys, i poszedł do zwanego żyda. TERAZ MAM FRONCIE I NIE MUSZE NIC WLEWAĆ SILNIK IGIEŁKA ALE JAK BY COS SIE DZIAŁO TO BYM SIE POKUSIŁ ZNOWU NA KUPNO
Arni napisał(a): nie udało mi sie odróżnić samego oleju od tego z domieszką Doktora. Może ktoś wie jak to zrobić?
Samochód?Odoll napisał(a):Ja proponuję podpalić![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość