Witamy ! |
---|
|
Semir napisał(a):Hmm no właśnie i wszędzie przeplata się frota jako jedyna i słuszna koncepcja.
.
Semir napisał(a):Jak to teranno jest krótkie to jeszcze bym się zainteresował
Ci jeepnięci, z którymi ja jeżdżę już nabrali szacunku dla Froty a co poniektórzy po jeździe w środku stwierdzali, że zawias bardziej komfortowy niż u nichFROTERKA napisał(a):Semir napisał(a):Hmm no właśnie i wszędzie przeplata się frota jako jedyna i słuszna koncepcja.
.
Napisz to na forum jeepa albo na rajdach.
FROTERKA napisał(a):Semir napisał(a):Hmm no właśnie i wszędzie przeplata się frota jako jedyna i słuszna koncepcja.
.
Napisz to na forum jeepa albo na rajdach.
RudeBoy napisał(a):
Pieprzenie o elektronice w 2.2dti jest dla mnie tak śmieszne, że aż mnie brzuch boli. Mówią to Ci, którzy mają auta benzynowe z elektronicznym zapłonem cała masą czujników pierdół... I do tego kolejna elektronika sekwencyjnej instalacji LPG. Nie no wcale tam to nie ma się co zjebać...
ali napisał(a):Frota B - 3.2 v6 są droższe, koszt jazdy po założeniu LPG porównywalny z Dti, dynamika jak na 205 km kiepska, częsci drogie i trudno dostępne, naprawy pracoechłonne. reszta jak w DTI
RudeBoy napisał(a):Ja Ci powiem tak...
frote już miałeś kup se teraz jakieś porządne auto
RudeBoy napisał(a):Ja Ci powiem tak...
frote już miałeś kup se teraz jakieś porządne auto
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości