Witamy ! |
---|
|
RudeBoy napisał(a):jak ABW...
mojej żonie ostatnio mówił, że szyje ciuchy dla ORSAY-a
RudeBoy napisał(a):na PW ci kopię PITa wysłałem
lysy napisał(a):Wkleiles zony, ale chyba nie twojej bo imiona sie nie zgadzaja.....
JJKILLER napisał(a):Mam od jakiegoś czasu dziwne wrażenie że Win 8 może być podobnym niewypałem bo gdzie bym nie czytał to każdy pisze że: a to drivery, a to soft, a to zamula, a to zawiesza, a to blue screen...
Mam Win 7 i u mnie niemal wszystko chodzi (poza zabytkami), kumpel ma Win 8 i co chwilę dzwoni że coś mu nie działa...
czas pokazuje, że opluwana Vista jest bardzo dobrym systemem. Było podniecenie całego świata przed premierą 7. A potem wielkie rozczarowanie, że wolniejszy niż Vista, że pomimo deklaracji ma spore wymagania...
U mnie wszędzie XP a i tak z żalem się na niego przesiadałem z W2K gdzieś w połowie zeszłego 10-lecia. Kompletnie nie rozumiem po co zmieniać system na nowszy, dla bardziej kolorowych ikonek i animacji okienek?Odoll napisał(a):ktoś mnie nazwie starym capem bo używam prehistorycznego systemu
jrzeuski napisał(a):U mnie wszędzie XP a i tak z żalem się na niego przesiadałem z W2K gdzieś w połowie zeszłego 10-lecia. Kompletnie nie rozumiem po co zmieniać system na nowszy, dla bardziej kolorowych ikonek i animacji okienek?Odoll napisał(a):ktoś mnie nazwie starym capem bo używam prehistorycznego systemuZrozumiałbym gdyby jakiś soft niezbędnie mi potrzebny wymagał nowszego systemu. Ale jeśli nie to po co ryzykować problemy z niekompatybilnością i pożeraniem większych ilości zasobów komputera?
Mnie ten trend w wyposażanie systemu operacyjnego w kolejne wizualne bajery przeraża już od czasu wprowadzenia XP. Wtedy pojawiły się "skórki", ale można ustawić klasyczny wygląd i wtedy da się tego używać. W Viście do dziś nie potrafię niczego znaleźć a jeśli jestem proszony o zrobienie porządku z komputerem z tym systemem to zaczynam od zapakowania mu płyty instalacyjnej XPKomand napisał(a):Bawiłem się trochę Win8 i o ile działa jak działa o tyle filozofia obsługi (cholerne kafelki) mnie przeraża...
jrzeuski napisał(a):Mnie ten trend w wyposażanie systemu operacyjnego w kolejne wizualne bajery przeraża już od czasu wprowadzenia XP. Wtedy pojawiły się "skórki", ale można ustawić klasyczny wygląd i wtedy da się tego używać. W Viście do dziś nie potrafię niczego znaleźć a jeśli jestem proszony o zrobienie porządku z komputerem z tym systemem to zaczynam od zapakowania mu płyty instalacyjnej XPKomand napisał(a):Bawiłem się trochę Win8 i o ile działa jak działa o tyle filozofia obsługi (cholerne kafelki) mnie przeraża...A Win8 jest poręczny chyba tylko dla kogoś, kto w życiu przed kompem nie siedział. Aczkolwiek jak bawiłem się nim na telefonie, to ujdzie. Niestety za parę lat pewnie trzeba będzie się do tego przyzwyczaić również na kompie
RudeBoy napisał(a):...
Wyobraźcie sobie, że nie wszyscy kompa wykorzystują do czytania forum i oglądania gołych dup w internecie ....
FROTERKA napisał(a):Przecież wiadomo, że do oglądania kotów.
RudeBoy napisał(a):Wyobraźcie sobie, że nie wszyscy kompa wykorzystują do czytania forum i oglądania gołych dup w internecie i XP im nie wystarczy.
RudeBoy napisał(a): Za porzuceniem XP przemawia fakt, że MS zakończył wsparcie dla XP.
RudeBoy napisał(a):Vista zakończyła wreszcie erę BSODów i danych ulatujących bez słowa do niebia dla bitów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości