Witamy ! |
---|
|
Skręcam w pole i niech mnie dogonią na tych swoich zimówkach. Powodzenia!kondi napisał(a):czyli wszyscy posiadacze frotek jeźdzacych cały rok na mt muszą zakupić opony typowo zimowe bo jak nie to mandaciory sie sypać będa????
adrianee36 napisał(a):jesli ma oznaczenie na sobie ze to opona zimowa to nie , o ile pamietam to chyba KM2 ma znaczek jako zimowa.
HANKOOK napisał(a):Fedimki Extreme mają oznaczenie M+S to "S" to domyślam się że chodzi o Snow a propo obowiązku opon zimowych to x lat temu mój tata jadąc sobie niepozorną drogą Vektrą A na nowych oponach zimowych po naciśnięciu chamulca reakcji niebyło zbyt wcześnie to aż strach pomyśleć co zadażyło by się na oponach letnich...
Zimówki Zimą Tak Ma Być
smike napisał(a):m+s = mud and snow
http://www.rezulteo-opony.pl/poradnik-opony-zimowe/czy-opony-m-s-to-opony-zimowe-1663
kondi napisał(a):no to jak przepis wejdzie w dziele kupie będzie litania o opony zimowe
smike napisał(a):A tak bardziej po polsku ?
RudeBoy napisał(a):Odoll... nie pisz po pijaku...
Bo z tego co napisałeś wynika, że jesteś 100% lemingiem. Idealnym obywatelem, który do póki z głody nie przymiera to będzie mówił, że jest dobrze.
Odoll napisał(a):płacę te wszystkie "haracze" nie dla tego że mi się to podoba tylko dla tego że muszę , ale wiem że tak trzeba . Inna sprawa że ci co nimi żądzą nie zawsze robią to tak jak by mi się wydawało że powinni najlepiej
Zula mądrego dobrze poczytaćZula napisał(a):Kolego, taki jest przepis i szczerze mówiąc, możesz sobie pisać, chamsko czy nie chamsko, co tylko na ten temat chcesz a i tak Twoim obowiązkiem jest jazda na światłach. Nie? To płać, co nam do tego... Chcesz się pochwalić jaki jesteś fajny, bo masz gdzieś przepisy? Może w szkole coś takiego robi wrażenie na kumplach, ale wśród dorosłych ludzi już nie bardzo. Jakim prawem obrażasz człowieka, który chce uratować Ci dupę przed utratą kasy? Jeszcze się nauczysz wdzięczności dla ludzi, którzy chcą Ci pomóc. Ja tak jak Przemek, jestem wdzięczna, jeśli ktoś mi przypomni o światełkach, bo dzięki temu nie stracę kasy. Jest po prostu pewien szereg rzeczy, które się wykonuje wsiadając do samochodu i włączenie świateł do nich należy. I tak, jazda na światłach powoduje, że inni Cię widzą. A póki jeździsz bez świateł narażasz się na to, że każdy biorący udział w kolizji z Tobą może powiedzieć, że Cię nie widział, bo nie masz świateł. Nawet, jeśli byłeś na tyle blisko, że skłamie, to i tak zapłacisz. Nie świecisz sobie w biały dzień, tylko innym, żeby Cię widzieli. Na następny raz spróbuj kulturalniej i mniej napastliwie
smike napisał(a):Czasem ciężko zrozumieć, co poeta miał na myśli.
FROTERKA napisał(a):...Łyknij sobie i wszystko stanie się jasne.
smike napisał(a):FROTERKA napisał(a):...Łyknij sobie i wszystko stanie się jasne.
sugerujesz, że trzeba się nadziabać, żeby to forum czytać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość