Witamy !

MTBF Frontery

Rozmowy na wszystkie tematy

Re: MTBF Frontery

Postprzez smike » 15 wrz 2012 06:54:23

no niestety tak, te dieselki przed FL :>:
smike

Re: MTBF Frontery

Postprzez Trzeci » 15 wrz 2012 20:03:02

Ja mam diesla przed liftem i tak... jeżeli na zimno go nie katujesz, dolewasz oleju bo jak przestaje cieknąc to niedobrze, akumulator sprawny to masz sukces murowany. Jeździ na dopalaczu z mixolem i hula po błotach. Mniej elektroniki to dobrze. Ja ostatnio z napraw to nie licząc kandura i zderzaka spawanego.... rowy mamy za głeboki czasami cholera :boss: :boss: :boss:, to termostat i wisco zamieniłem. Mam drugie i kminie jak je zaspawać na sztywno i wyważyć. Z silnika cieknie ale martwię się jak przestaje to znaczy ze trzeba oleju dolać. Elektryka mi sie popaliła od zwarcia w zegarku to go wyje... zdjałem deskę i wciągu jednego popołudnia przewinąłem i przelutowałem instalację i hula. Resory przesmarowane i okresowo dokręcane . Wsiadam, grzeje świece i jadę. W planie zmotanie super guzika do ręcznego grzania świec.

Ps. Po ostatnich ulewach fotel pasazera pływał bo uszczelke w szyberdachu szlag trafił.... sklep uszczelka typu D do okiem i gra.
Trzeci
Szyszkownik
Szyszkownik

Obrazki: 5
Pochwały: 14
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
Samochód: Frontera B 2.2i Sport 1998-2004

Poprzednia strona

Powrót do HydePark