Witamy !

78 % kierowców codziennie dojeżdża do pracy samotnie - a moż

Rozmowy na wszystkie tematy

Re: 78 % kierowców codziennie dojeżdża do pracy samotnie - a

Postprzez Laprathus » 22 sie 2012 13:06:35

Ja nie mam tego dylematu...30km do roboty w jedną stronę więc rower odpada ...ale mam jakby co :boss: ... autobusy odpadają bo jeżdżą dwa dziennie i to w dodatku nie pasujące mi...więc zostaje samochód tyle, że moja ekonomiczność polega na tym, że nie jeżdzę ciapkiem tylko ibizą z 95r. silnik 1.0 tankowany ruskim paliwem :boss:
Laprathus

Postprzez Maciej Łysy » 31 sie 2012 15:41:55

A ja jak i moi znajomi śmigamy do pracy na zmiane raz jednym autem raz drugim .Rzadko ktoś sam jeździ.Teraz jeszcze myśle aby rowerem chociaz 2 miesiący pośmigać.Mam 15 km w jedna strone to powinienem dac rade. :niewiem:
Maciej Łysy

Postprzez czarkoo » 16 wrz 2012 12:48:24

Witam po przerwie i mam info dla zainteresowanych.

Udało nam się zaciekawić media naszą inicjatywą i portalem. Poniżej zamieszczam wywiad ze mną w lokalnej TV, gdzie opisuję cała ideę portalu: http://www.youtube.com/watch?v=D7mi7yC0 ... ature=plcp

Niedługo będziemy też w TVN Turbo, co na pewno pozwoli dotrzeć to większej ilości osób

W dużym skrócie sama idea i portal sprawdzają się jednak nadal niedużo osób wie (w skali kraju), że można razem z nami oszczędzać stąd jeszcze nie wszyscy mogą znaleźć trasę dla siebie.

Jeśli to nie problem - wstawcie info o swojej trasie lub o nas na swoim facebooku czy innym portalu społecznościowym to na pewno pomoże w budowaniu bazy tras co w rezultacie pozwoli każdemu znaleźć dojazd do siebie.

W razie pytań piszcie:)

pozdrawiam,
Czarek

-- Dodano 23 wrz 2012 17:28:14 --

Tak jak obiecałem przesyłam link do reportażu o nas w programie Raport na TVN Turbo: http://vimeo.com/49892465

pozdrawiam,
Czarek
czarkoo

Poprzednia strona

Powrót do HydePark