Gmina Zabierzów to moje podwórko

Jakbyś kiedyś był w okolicach dawaj znać. Z wielką przyjemnością poszwendam się po krzaczorach

Witamy ! |
---|
|
JJKILLER napisał(a):Wiesz, pisałem o zwiedzaniu a nie o odwiedzaniu i ewentualnym zalewaniu ryja
(...)
Pawel napisał(a):JJKILLER napisał(a):Wiesz, pisałem o zwiedzaniu a nie o odwiedzaniu i ewentualnym zalewaniu ryja
(...)
...aha...Widocznie coś źle zrozumiałem...
markus napisał(a): byłem w posiadaniu pięknego Dogde Durango 4x4 SLT z 98 roku
i nie wiedziałem czym się woziłem
markus napisał(a): moim dużym zainteresowaniem cieszył się bar i wszystko co się tego tyczyło
A pozwolenie na broń kolega ma, hę? Bo tu nie Hamerykamarkus napisał(a):mój teść jest zapalonym myśliwym od lat ponad 30stu w końcu mogłem zaznać, doświadczyć prawdziwego polowania, poznać kunszt a najważniejsze to mieć dużo kontaktu z bronią myśliwską, którą mogłem przystrzelić. Przystrzeliwanie broni stało się jednym z najprzyjemniejszych dla mnie czynności i wyczekuję każdej nadarzającej się okazji.
Moja żona rozpatruje wnioski o pozwolenia, więc co nieco znam tę materięmarkus napisał(a):Jak kolega przyjedzie na zlot to pokażę, hęęę !!!
Pozwolenie na broń a także odstrzał na dziki!!!
Nie myl pozwolenia na broń z pozwoleniem na broń myśliwską.
Choć różnica jest nie wielka i nie w samej broni lecz w amunicji!!
Lady_Killer napisał(a):FROTERKA napisał(a):Czyli jak można zmanipulować każdą wypowiedź.
Jesteś moim guru![]()
![]()
![]()
![]()
markus napisał(a):Lady_Killer napisał(a):FROTERKA napisał(a):Czyli jak można zmanipulować każdą wypowiedź.
Jesteś moim guru![]()
![]()
![]()
![]()
z cyklu jak kobiety słyszą to co chcą
jrzeuski napisał(a):Sławek, od kiedy masz to hobby?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość