przemia napisał(a):Zaraz wyjdzie ze Grzesiek zarobi więcej niż Iza. Czy to nie stręczycielstwo?
właśnie miałam pisać, że nie tej osoby o cenę pyta
swoją drogą zobaczcie, napisać o koszeniu trawy i już radocha
| Witamy ! |
|---|
|
|
przemia napisał(a):Zaraz wyjdzie ze Grzesiek zarobi więcej niż Iza. Czy to nie stręczycielstwo?

adrianee36 napisał(a):walenie to chodziło mi o ryby

adrianee36 napisał(a)::D na tym forum to wszystko schodzi na cycki, walenie itp...

Zula napisał(a):Jest regulamin, a ja pilnuję, żebyście go nie łamali, taki lajf

ali napisał(a):adrianee36 napisał(a)::D na tym forum to wszystko schodzi na cycki, walenie itp...
No wiesz co, jak możesz tak sie wyrażaćcycuszki i miłość

adrianee36 napisał(a):ali napisał(a):adrianee36 napisał(a)::D na tym forum to wszystko schodzi na cycki, walenie itp...
No wiesz co, jak możesz tak sie wyrażaćcycuszki i miłość
Juz sie wypowiedziałem co do "walenia" to sa spoko ryby a ze wam w głowie jedno ...

RudeBoy napisał(a):Teraz powinien sir David Attenborough wskoczyć i wyjaśnić gdzie walenie mają te gruczoły...
Oczywiście czytała by Krystyna Czubówna

RudeBoy napisał(a):Teraz powinien sir David Attenborough wskoczyć i wyjaśnić gdzie walenie mają te gruczoły...

ali napisał(a):RudeBoy napisał(a):Teraz powinien sir David Attenborough wskoczyć i wyjaśnić gdzie walenie mają te gruczoły...
Gucwińscy już nie wystarczą ?

RudeBoy napisał(a):ali napisał(a):RudeBoy napisał(a):Teraz powinien sir David Attenborough wskoczyć i wyjaśnić gdzie walenie mają te gruczoły...
Gucwińscy już nie wystarczą ?
a widziałeś walenia w zoo?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość