przemia napisał(a):Zaraz wyjdzie ze Grzesiek zarobi więcej niż Iza. Czy to nie stręczycielstwo?
właśnie miałam pisać, że nie tej osoby o cenę pyta

swoją drogą zobaczcie, napisać o koszeniu trawy i już radocha

Witamy ! |
---|
|
przemia napisał(a):Zaraz wyjdzie ze Grzesiek zarobi więcej niż Iza. Czy to nie stręczycielstwo?
adrianee36 napisał(a):walenie to chodziło mi o ryby
adrianee36 napisał(a)::D na tym forum to wszystko schodzi na cycki, walenie itp...
Zula napisał(a):Jest regulamin, a ja pilnuję, żebyście go nie łamali, taki lajf
ali napisał(a):adrianee36 napisał(a)::D na tym forum to wszystko schodzi na cycki, walenie itp...
No wiesz co, jak możesz tak sie wyrażaćcycuszki i miłość
adrianee36 napisał(a):ali napisał(a):adrianee36 napisał(a)::D na tym forum to wszystko schodzi na cycki, walenie itp...
No wiesz co, jak możesz tak sie wyrażaćcycuszki i miłość
Juz sie wypowiedziałem co do "walenia" to sa spoko ryby a ze wam w głowie jedno ...
RudeBoy napisał(a):Teraz powinien sir David Attenborough wskoczyć i wyjaśnić gdzie walenie mają te gruczoły...
Oczywiście czytała by Krystyna Czubówna
RudeBoy napisał(a):Teraz powinien sir David Attenborough wskoczyć i wyjaśnić gdzie walenie mają te gruczoły...
ali napisał(a):RudeBoy napisał(a):Teraz powinien sir David Attenborough wskoczyć i wyjaśnić gdzie walenie mają te gruczoły...
Gucwińscy już nie wystarczą ?
RudeBoy napisał(a):ali napisał(a):RudeBoy napisał(a):Teraz powinien sir David Attenborough wskoczyć i wyjaśnić gdzie walenie mają te gruczoły...
Gucwińscy już nie wystarczą ?
a widziałeś walenia w zoo?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości