Witamy ! |
---|
|
pisu22 napisał(a):zastanawiam sie jaka jest różnica między jazdą na ATkach a zwykłych cywilno szosowych oponkach pod kątem np. spalania lub ew, jakichś innych parametrów. macie jakieś obserwacje? bo nie wiem czy jest sens zmiany na cywilne
SIDEM napisał(a):poza tym szosowe są twardsze i nie buja tak samochodem
RudeBoy napisał(a):SIDEM napisał(a):poza tym szosowe są twardsze i nie buja tak samochodem
cóż to za bzdura?![]()
A Ty pisu22 lepiej kup sobie zimówki dobre a na lato zostaw sobie Ateki.
RudeBoy napisał(a):SIDEM napisał(a):poza tym szosowe są twardsze i nie buja tak samochodem
cóż to za bzdura?![]()
SIDEM napisał(a):RudeBoy napisał(a):SIDEM napisał(a):poza tym szosowe są twardsze i nie buja tak samochodem
cóż to za bzdura?![]()
Nie bzdura. Poczytaj sobie z jakiej mieszanki zrobione są at a z jakiej szosowe.Bieżnik w at jest bardziej miękki niż w szosowych i nie chodzi tu tylko o jego wysokość. Zamiast "buja" powinienem użyć innego słowa. Chodziło mi o to jak opona zachowuje się w szybko pokonywanych zakrętach i źle napisałem bo jeszcze śpiący byłem. Już się poprawiłem.AT na szosie są pod sterowne i zawsze trochę mi przód uciekał na zewnątrz zakrętu a na szosówkach tego problemu nie miałem.
Poza tym twoja odpowiedź żeby sobie kupił dobre zimówki ni jak ma się do pytania które kolega zadał![]()
.
I nie jest to żadna awangarda. Wystarczy sobie specyfikacje techniczne danego produktu poczytać.
SIDEM napisał(a):Ali skoro uważasz że jesteś najmądrzejszy to napisz coś mądrego albo nie komentuj. Najłatwiej krytykować innych.
ali napisał(a):SIDEM napisał(a):Ali skoro uważasz że jesteś najmądrzejszy to napisz coś mądrego albo nie komentuj. Najłatwiej krytykować innych.
Pojeździj w terenie a potem dawaj rady, w wikipedi lub gogle każdy może poszukać. A ja nie jestem najmądrzejszy, jak czegoś nie wiem to nie piszę, w przeciwieństwie do Ciebie, piszesz wszędzie i o wszystkim.
SIDEM napisał(a): Opon sprzedałem w swoim życiu więcej niż Ty makaronu zjadłeś bo z tego żyłem i to całkiem dobrze.
ali napisał(a):SIDEM napisał(a): Opon sprzedałem w swoim życiu więcej niż Ty makaronu zjadłeś bo z tego żyłem i to całkiem dobrze.
Dla mnie to znaczy tylko tyle że na biznesie sie znasz.
markus116 napisał(a):Ja kupiłem na AT-ekach i tak sobie jeżdziłem i było fajnie zmieniłem na MT-ki i jest nie fajnie tylko super tylko głośniej radio musze słuchać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość