no i skoro wolność słowa to chyba najwyższa pora założyć temat o bzykaniu, pukaniu, ruch...u, waleniu, minetach, lodzikach itp... ...skoro hyde park to hyde park... co się będziemy ograniczać??? To tematy dla światłych i otwartych umysłów bez niepotrzebnej pruderii... A to, że np. moje 7 letnie dziecko wchodzi na to forum to już jego problem...zresztą niech się gówniarz uczy za młodu. Że nie wspomnę ile forum opla frontery ma zapewne wspólnego z klasycznym dobrym ruch...iem.
Nie chce się specjalnie koledzy uzewnętrzniać, ale tolerancja nie oznacza akceptacji bezwarunkowej.
Jak na zlocie np. było widać naszą społeczność tworzą także nasze dzieci, wiem, że ustalenie granicy powszechnie rozumianego dobrego smaku pewnie jest dość płynne, ale postarajmy się nie robić z tego forum klepiska wszelakich wpisów... Za chwilę będziemy mieli tu takie tematy, że będziemy logować się hasłem przy każdym wejściu na forum... bo nóż widelec wejdzie na tę straszną stronę o wszystkim któreś z naszych dzieci...
I jeszcze jedna uwaga do Edgara...poznałeś już kilka światłych umysłów przejdź na korespondencję prywatną - działa wyśmienicie.. no i nikogo nie będzie raziła .