Witamy ! |
---|
|
Satan napisał(a): ... takie stwory dużo potrafią
wikked napisał(a):powiedz ile waży i pogadamy. 8l widlasty, 2x mechanik, koła ruskie same ważą po 100kg/szt to auto nie waży mniej niż 3T. Ja go nie chcę.
jrzeuski napisał(a):Frotka by została do napędu lawety w tym cudem
nestor napisał(a):Po czarnym nie pojedziesz bez rejestracji. Tylko laweta.
kasalka napisał(a):wikked napisał(a):powiedz ile waży i pogadamy. 8l widlasty, 2x mechanik, koła ruskie same ważą po 100kg/szt to auto nie waży mniej niż 3T. Ja go nie chcę.
Z obciążeniem czy bez pali tyle samo, a koła od traktora i masa się zmniejszy.
kasalka napisał(a):Jako pojazd specjalny (i jak masz jakiś kontakt w wojsku co by mógł wykonać telefon) to rejestrujesz w pięć minut i cała, CAŁA (ze względu na trakcję) szosa twoja
jrzeuski napisał(a):Ale da się to osłabić dobierając szersze opony, które rozłożą ciężar na większej powierzchni zmniejszając nacisk jednostkowy. Jasne, że na torfowej rozmiękłej łące niewiele to pomoże, ale w wielu innych miejscach ten UAZ raczej nie znajdzie dla siebie konkurencji.
wikked napisał(a):Założę się że Jack2,2dti i Oposs objechałby UAZa i nie wiem czy by im dym z rury powąchał. Gdybys jeździł po rajdach to z pewnością zauważyłbyś że zmota licząca się na pudle to lekkie, doposażone odpowiednio auto.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość