Nie bijcie

Jak już cos to proponuje nawiązać kontakt z http://forum.opel24.com/

Witamy ! |
---|
|
konik napisał(a):@domel widziałem że mają na forum banery portali klubowych, fajnie by było wrzucić tam link do naszej strony. Jeśli jesteś z Nimi "zżyty" to może spróbuj zadziałać.
Balkandriver napisał(a):A może by tak energię skierować na poszukanie firm, które mogą nam/Klubowi naprawdę pomóc w doposażeniu naszych aut, w realizowaniu planów Zlotów/rajdów?
Balkandriver napisał(a):
Co my możemy dać, jacy jesteśmy wspaniali?
Otóż wiele osób "przesiadło" się na nasze forum, bo jest ... jakie jest.
Tak napisałem , gdyż nie będę wymieniał litanii, dlaczego, bo , myślę, jest przyjazne, wolne od zawiści i kretyńskich postów oraz "przerasowienia".
Przedstawiciel cytowanej przeze mnie firmy jest bardzo in plus zaskoczony naszą działalnością i organizacją ostatniego Zlotu. I przekazał to szefostwu, a mam z nimi kontakt, zupełnie z innych kanałów.
No i niestety, to my musimy wejść w dupska sponsorom, a co im zaproponujemy, to tylko elokwencja pukającego zda egzamin.
BALKANDRIVER
wikked napisał(a):Nie nośmy się zbyt wysoko bo spadniemy z większym hukiem.
domel napisał(a):Witam
otrzymałem odpowiedź w sprawie zamieszczenia banera reklamowego na stronie silesia opel klub cytauje:To wal do mnie na emaila baner klubu frontery a ja go zamieszcze na stornie silesia.opelklub.pl
Chcą też zamieścić swój baner u nas na stronie frontery czy to problem?
Proszę przesłać mi baner na domel2215@wp.pl i sprawa załatwiona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość