Witamy !

Czego ludzie nie zrobią ....

Rozmowy na wszystkie tematy

Re: Czego ludzie nie zrobią ....

Postprzez Pawel » 19 lip 2009 20:42:27

Każdy z nas ma swoje "odchyły" i nic się na to nie poradzi.. Czasami trzeba się wyładować w taki czy inny sposób... :glaszcze:
Jednak Jankowi daleko do stasió/staszek2... :mrgreen:
...albo Ty jesz, albo Ciebie jedzą...
Obrazek
A 3,1 TDI Long '95
bike MTB wegług własnej specyfikacji...
Citroen C8 HDI
honda transalp xl600v
bmw f650st
w razie w: 696445799
Pawel
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Obrazki: 11
Pochwały: 10
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
Samochód: Frontera A 2.8TDI Long 1995-1996

Postprzez Janek 44 » 19 lip 2009 22:29:09

STRUNA napisał(a):.... no ja chyba też "czepianie sie" janka44 z drugi raz wyraźnie widzę....

Głaskać mnie nie trzeba, niemniej dziękuje. :mrgreen: Wskaż gdzie i do kogo się przyczepiłem, o to proszę. Bo jeżeli ktoś za czepianie uważa, piętnowanie ignorancji i kompletnego braku podstawowej wiedzy "mechanicznej", to ja dziękuje, i tak zawsze będę się czepił.
Proponuje poczytać ten wątek:
viewtopic.php?f=3&t=3204
Gromy na moją głowę za uwagę , iż nie naśmiewamy się z ułomności.
Początek tego wątku też (pomijając podszyszkowniki=>z0mbie przeczytaj cały wątek , nie wyrywaj z kontekstu) jest niezwykle budujący....
Zresztą może macie wszyscy rację, a ja się mylę.
Rozpisałem się, starczy.
Pozdrawiam.
Janek 44

Postprzez wikked » 19 lip 2009 22:42:15

Janek 44 napisał(a):@wikked dziękuje , że w swojej łaskawości nazwałeś mnie człowiekiem.
Ban- jeżeli uważasz , że zasłużony to nie obrażę się. Tylko o konkrety proszę.
Pozdrawiam wszystkich z źdźbłem we własnym oku.

Dlaczego mam Cię nie nazywać człowiekiem??
Mi osobiście chodzi o Twoje czepianie się słówek. Mam dziwne przeczucie że jesteś "normalnym" gościem tylko dziwnie chcesz się czymś (nie umiem określić czym) wykazać przed innymi. Nie rozumiem czasem Twoich docinków- może o to właśnie Ci chodzi. Ja osobiście bardzo chętnie bym Cię poznał i zobaczył czy jesteś rzeczywiście taki jaki się Nam/ mnie prezentujesz, a prezentujesz się jednoznacznie jako zadufany w sobie facet, czepiający się wszystkiego i wszystkich dla samej zasady. Albo jesteś "mega- mózgiem" i w niewyszukany sposób szydzisz z Nas i Naszej wiedzo- niewiedzy, albo naprawdę nie masz co robić i lubisz wkładać kij w mrowisko.
Jeśli chodzi o konkrety to napisz proszę czemu miało służyć założenie tego tematu i co miało spowodować. Mam jeszcze jedną prośbę- nie odpisuj mi że "myślenie nie boli" ewentualnie "przeczytaj ze zrozumieniem" itd. Napisz dokładnie o co Tobie chodziło. Jeśli chodzi o łaskawość moją to mocno przesadzasz i wkurzają mnie osobiście takie zwroty- ale to inna bajka.
wikked

Postprzez z0mbie » 19 lip 2009 23:32:21

Janek 44 napisał(a):Wskaż gdzie i do kogo się przyczepiłem, o to proszę. Bo jeżeli ktoś za czepianie uważa, piętnowanie ignorancji i kompletnego braku podstawowej wiedzy "mechanicznej", to ja dziękuje, i tak zawsze będę się czepił.

eeeeee.... yyyyyyy... nooooo... tego..... na przykład:
Na początku TEGO wątku do Kolegów? To nie czepianie? Aaa, wg Ciebie: "piętnowanie ignorancji i kompletnego braku podstawowej wiedzy mechanicznej". No rzeczywiście, że nikt się nie zorientował. Przepraszamy, ale chyba boimy sie bólu podczas skupiania myśli :mrgreen:

Ufffff, coś mi się ilość "gwiazdek" zwiększyła, tylko po co? Rezygnuję z dalszych odpowiedzi, bo mnie zaraz dokleisz do listy. Pozdrawiam:)
Frontera B '00 Automat
z0mbie
Starszy Przesiadywacz
Starszy Przesiadywacz

Pochwały: 1
Województwo: Opolskie
Samochód: Frontera B 3.2 V6 Long 1998-2004

Postprzez STRUNA » 20 lip 2009 16:02:48

Nie zamierzam Ci tu wyszukiwać wątków, w których to czepiałeś się kogoś bo jak sam napisałeś: i tak będziesz się czepiał.
Zatem jest to walka z wiatrakami a kłócić się z Tobą na forum nie zamierzam. Nie lubię tylko ludzi z takim zachowaniem, nie wiem czy jak Ktoś napisał, posty nabijasz czy po prostu zawsze Twoje musi być na wierzchu?
A może skoro bronisz tej babci ułomnej i tego posta przywołujesz to sam jesteś w podobnej sytuacji?
Ktoś Ci tak robi jak tej pani??
STRUNA

Poprzednia strona

Powrót do HydePark