przemia napisał(a):Ty się jednak Piotrek nic nie zmieniłeś. Byłeś przemądrzały i będziesz przemądrzały...
Po prostu lubię dyskusje - szczególnie w sytuacji, kiedy mam rację

przemia napisał(a):Ale dla czego do jasnej anielki jeżeli ktoś kto miał frotkę, zaczynał z frotką, ale z różnych przyczyn przesiadł się do czegoś innego nie może cieszyć się swoim nowym nabytkiem razem z dotychczasowymi kumplami?
Że z ciekawości zapytam... jesteś chyba dobrym tego przykładem - czy ktoś Ci Przemysławie drogi bronił kiedykolwiek przyjechać? Pokaż, który to był "kolega", bo ja jakoś takiej sytuacji tutaj nie dostrzegłem.
Rozmawiam i znam się nadal z wieloma byłymi użytkownikami tego forom ( jedne relacje pozostają prywatne, inne są czysto biznesowe ) - różne historie się słyszało, ale za cholerę nikt nie powiedział, że ktoś tam chciał przyjechać i nikt go nie chciał ze sobą zabrać bo "on nie miał już frontery"
przemia napisał(a):Szkoda że tak się potoczyło. Uważam że najwięcej winy ponoszą nowi którym nie chciało się ciągnąć dalej tematu. Starzy się wypalili bo mieli dosyć narzekania na jakość usług jak to Grzesiek napisał pro bono. A nowi nie wykazali się odrobiną entuzjazmu żeby coś działać. Porobiły się grupki wzajemnej adoracji.
Nie opowiadaj. Grupki wzajemnej adoracji to się porobiły za czasów "klubowicze widzą więcej, bo płaca", "decyzje podejmują klubowicze, którzy płaca składki", "część działów jest przeznaczona tylko dla tych, którzy płaca składki" - zmiana na lepsze nastąpiła za czasów Tatara - tylko ciut późno to się stało.
Pamiętasz, jak kiedyś zostałem zaszczekany, bo chciałem się zając główną strona by to forum jakoś "sprzedać" na świat i by się to rozwijało? Powód? Bo się idea weba koledze @przemii nie spodobała. Pamiętasz jak mi jechałeś po kalesonach jak pisałem, że robicie sobie "zielone kółko wzajemnej adoracji" i może nieświadomie, ale dzielicie forum na tych lepszych - klubowiczów i tych gorszych - czarnuchów? Więc proszę, nie pierdziel teraz dyrdymałów i nie opowiadaj, że to wina nowych, bo sam miałeś w tym bagnie niezły udział.
Liczyli się wówczas tylko ci co jeżdżą w teren - reszta nie miała wielkiego znaczenia. Nie taka jest idea forum szanowny panie.
Zadaj sobie pytanie ile Ali ujebał się, by FB jakoś zaistniał i jakoś się ciągnął dalej - czemu go nie ma tutaj teraz? Myślisz, że z powodu światopoglądu czy konieczności sprzedaży frotki?
przemia napisał(a):Bardzo fajnie dajecie się podpuszczać w kwestiach rasizmu i dyskryminacji. To taki modny temat teraz. Myślałem że zgodnie z obecnie wdrażanymi standardami jeśli ktoś czuje się dyskryminowany z uwagi na swoją odmienność to od razu ma większe prawa, ale widać nie w tej grupie.
Nic się Przemysławie nie zmieniłeś w kwestii wycofywania z nietrafionych koncepcji. Nadal starasz się obracać to w żart...