Witamy ! |
---|
|
barte napisał(a):a taką frontere ostatnio widziałem gdzieś w rzece
Jakbyś tak nie zap... to miałbyś fotę jak przednie koła mam na wysokości oczuszymon.ha napisał(a):Miałbyś jakieś ciekawe moje zdjęcie? Bo nie mam czego do kalendarza wysłać...
Ja? To Frota domagała się nowej maseczkiJJKILLER napisał(a):Jacula zażywa błotnych kąpieli leczniczych?
brum napisał(a):Przed 11 w Sierczy Rudeboy i ktoś za nim, ale nie zauważyłem kto bo walczyłem żeby auta załadowane się nie przewróciło na łuku...
Kto stoi na ul. Cystersów obok budowy ładne zielone Isuzu Rodeo na krakowskich blachach, ktoś z forum?
Jake napisał(a):Dzisiaj pod Centrum Stalowa Wola. Ciemna Frotka A Long (czarna lub zielona - nie wiem dokladnie, bo ciemno bylo), ze snorkiem Hiluxa. Stala 3 miejsca parkingowe ode mnie, po zrobieniu zakupow prawie zaczalem do niej wsiadac, jak zobaczylem, ze przedni zderzak cos za porzadny i za ladny. Na lewej szybie wkleja klubowa Forum. Bylem troche poslizgac sie na parkingu obok, liczac, ze spotkam wlasciciela, ale dlugo nie nadchodzil, wiec pojechalem wlasna droga. Z drugiej strony tego samego marketu kolejna Frotka A Long, tym razem bordowa. Ale nie widzialem wlepek.
Jake napisał(a):Tak, to ta Kto to?
luckson napisał(a):Pisu widziany przy Wiślickiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości