Witamy ! |
---|
|
Wąs napisał(a):adrianee36 powiedz jak patrzy pracodawca na takiego pracownika co przez np.10 lat uzbierał 30 świadectw pracy ? , po drugie sam powiedziałeś że masz wyjebane bo nie masz rodziny
ano tak żeby na cały dom wypapierkować raczej nikogo nie staćRudeBoy napisał(a):noo.... jak się zakredyci to się niewolnikiem zostaje...
Zula napisał(a):Taa, albo całe życie ciułać, żeby na emeryturze sobie dom postawić na 1/7 życia... A wcześniej, kiedy najbardziej by się ten dom chciało i kiedy miałby kto w nim mieszkać, to nie, ciułać... Przecież to w ogóle nie ma sensu.
dlatego ja wziąłem się za budowę domu jak miałem 29lat bez kredytów ale żeby postawić dach i zamknąć dom oraz go wykończyć bez kredytu, to już dom by się nadawał do remontuZula napisał(a):Taa, albo całe życie ciułać, żeby na emeryturze sobie dom postawić na 1/7 życia... A wcześniej, kiedy najbardziej by się ten dom chciało i kiedy miałby kto w nim mieszkać, to nie, ciułać... Przecież to w ogóle nie ma sensu.
ali napisał(a):Zula napisał(a):Taa, albo całe życie ciułać, żeby na emeryturze sobie dom postawić na 1/7 życia... A wcześniej, kiedy najbardziej by się ten dom chciało i kiedy miałby kto w nim mieszkać, to nie, ciułać... Przecież to w ogóle nie ma sensu.
Życie nie ma sensu, bo tyrasz a i tak potem umierasz
Zula napisał(a):ali napisał(a):Zula napisał(a):Taa, albo całe życie ciułać, żeby na emeryturze sobie dom postawić na 1/7 życia... A wcześniej, kiedy najbardziej by się ten dom chciało i kiedy miałby kto w nim mieszkać, to nie, ciułać... Przecież to w ogóle nie ma sensu.
Życie nie ma sensu, bo tyrasz a i tak potem umierasz
Kwestia podejścia, jak się takie ma, to przykre
Dlatego ja się za to wziąłem rok późniejMarkon napisał(a):[ja wziąłem się za budowę domu jak miałem 29lat bez kredytów ale żeby postawić dach i zamknąć dom oraz go wykończyć bez kredytu, to już dom by się nadawał do remontu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości