Witamy !

Land Rover DC100

Rozmowy na wszystkie tematy

Land Rover DC100

Postprzez radko » 01 lut 2012 17:44:34

Trafiłem ostatnio na jednym z blogów na ciekawą opinię dotyczącą między innymi koncepcji kolejnej wersji Defendera,
na tyle interesującą, że postanowiłem wrzucić link do artykułu:
http://www.zlomnik.pl/index.php/2011/09 ... terenowek/
Smutne, ale prawdziwe :(
radko
Nowicjusz
Nowicjusz

Województwo: Lubelskie
Samochód: Frontera B 2.2DTI Long 1998-2004

Re: Land Rover DC100

Postprzez grzesiu911 » 01 lut 2012 18:41:02

ojjj sporo w tym racji. Wnerwia mnie fakt np. "lasów państwowych". Jak do cholery las państwowy, to czyli czyj???? mój, Twój, Nasz. To my do jasnej cholery tworzymy to państwo i o ile dane zalesienie, droga bez względu jaka by nie była, czy jakikolwiek teren, jeśli jest państwowy, to jest i mój i Twój, po prostu Nasz. Płacimy podatki,więc chcemy mieć do tego wooooooolny wstęp. Ok, rozumiem, jeśli się niszczy mienie publiczne, czy też Państwowe, kradnie ..... czyt. np. wycina drzewa nielegalnie i wywozi, czyli kradnie, to powinno być karane ale wstęp zabroniony, hahahahahahaha, śmieszne k......, po prostu śmieszne. To samo każda droga, poza utwardzoną, jesśli jest Państwowa, jest tak samo moja, jak i Twoja, po prostu Nasza. Każden teren, który należy do Państwa, należy między innymi i do mnie. Dobrze myślę????? Pewnie nie, bo szary obywatel nie ma prawa do niczego.......

aaaa, a to auto ze zdjęcia, fakt, totalnie do :dupa: a nie w teren.
grzesiu911

Powrót do HydePark