Jedrek_G napisał(a):I dlaczego ja mam być tym drugim i płacić?
Bo masz prawo wyborcze bierne i czynne a korzystasz (być może) tylko z pierwszego. Zostań posłem albo senatorem, że o prezydencie już nie wspomnę

Witamy ! |
---|
|
Jedrek_G napisał(a):I dlaczego ja mam być tym drugim i płacić?
U mnie turbina nie ma zmiennej geometriiTolya napisał(a):Nie tankujcie rzepakowego do aut z turbiną! Kiedyś w jednym z pism moto zrobili test na nowym Golfie TDI. Olej po kilkuset kilometrach rozpieprzyl turbine (a sprężarki ze zmienną geometrią tanie nie są).
Jedrek_G napisał(a):Reeno napisał(a):
Tylko nie rozumiem co ma zalewanie rzepaku staremu dieselowi do postoju auta i frajdy ludzi, ktorzy beda na mnie patrzec...
Ależ dokładnie to samo co ma Twoja frajda kiedy patrzysz na ludzi tankujących ON na stacji benzynowej
Poczytaj swoje posty - sam o tym pisałeś.
jrzeuski napisał(a):U mnie turbina nie ma zmiennej geometriiTolya napisał(a):Nie tankujcie rzepakowego do aut z turbiną! Kiedyś w jednym z pism moto zrobili test na nowym Golfie TDI. Olej po kilkuset kilometrach rozpieprzyl turbine (a sprężarki ze zmienną geometrią tanie nie są).
A jakaś Frotka takową ma?Pawel napisał(a):jrzeuski napisał(a):U mnie turbina nie ma zmiennej geometrii
U mnie też brak takowej.
Pawel napisał(a):...to kto mi wyjaśni zakaz tankowania słonecznika lub rzepaku do turbodiesla...![]()
![]()
jrzeuski napisał(a):A silnikowym?Bo tego to w bród za friko możnaby mieć. Pewnie coś by trzeba dolać, ale dalej byłoby tanio.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość