Witamy ! |
---|
|
Rychu napisał(a):Siema pytanko mogę zabrac znajomego z Brzegu? Terz Rychu .Sławek zna byliśmy w Niemczy razem ( żółty Wrangler)
-- 06 maja 2023 21:13:17 --
I jeszcze jedno. Czy zlot ma sponsorów , patronów?
slawek50 napisał(a):A jakiś flor dance przewidziany ???czy jakiś sprzęt mam zabrać. ???
Argail75 napisał(a):A ja mam pytanie.... czy ktoś ma może taką przejściówkę,,, USB - C na Żeńską końcówkę Jeack ? Mi zgubiono a jak by ktoś miał to z Tableta można działać , a nie mały telefon . Zabrał by ktoś na weekend ?
wmarcin napisał(a):Życie... kurza twarz...
wychodzi na to, że jedyne co mogę to przyjechać "płaskim"
Przewiduje ktoś może mieć w samochodzie dwa miejsca i chęć na dodatkowe towarzystwo?
A może komuś przydałby się pilot? Pilot może wziąć swój szpej...
Argail75 napisał(a):Jade Longiem sam jak by coś to pomogę
-- 07 cze 2023 19:07:38 --slawek50 napisał(a):A jakiś flor dance przewidziany ???czy jakiś sprzęt mam zabrać. ???
Jak by co ja zabiorę 2 przenośne głośni ( 2 x 40W ). Połączę sznurkami i będą grać plus telefon.. Nie da się ich bezprzewodowo łączyć. Ale przewody mam
No to Mariusz ogarniaj temat.
A ja mam pytanie.... czy ktoś ma może taką przejściówkę,,, USB - C na Żeńską końcówkę Jeack ? Mi zgubiono a jak by ktoś miał to z Tableta można działać , a nie mały telefon . Zabrał by ktoś na weekend ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość