Witamy ! |
---|
|
Moderator: TATAR
szymon.ha napisał(a):Mnie ciekawi podział na pokoje, bo obecnie więcej osób już nawet zapłacilo za pokój 2 os, niż jest dostępna ich ilość.
TATAR napisał(a):slawek50 napisał(a):cinek1983059 napisał(a):
wydaje mi się że mimo to że to zlot frontery to klasa extrem będzie raczej trudna, świadczyć o tym może np. to że co najmniej 4 auta będą na sztywnym moście z przodu, z oponami minimum 34" i bieżnikiem typu simex, brak wyciągarki i agresywnej opony raczej wyklucza każde auto które nie posiada tego minimum, nie mówię już tu o tym że trzeba się liczyć z zadrapaniami karoserii i uszkodzeniami które możne wykluczyć je z dalszej jazdy
Jeśli się domyślam o tym extrim to mogą mieć fajną zabawę bo byłem w pewnym miejscu i sam osobiście zaproponowałem pewną miejscówkę ale czy to ta?? którą wskazałem to tylko organizator wie.Ale tam łatwo nie jest to fakt ale jak będzie sucho to nawet na AT da radę się pobawić.
No risk ni Fun [WINKING FACE]
slawek50 napisał(a):Jeśli się domyślam o tym extrim to mogą mieć fajną zabawę bo byłem w pewnym miejscu i sam osobiście zaproponowałem pewną miejscówkę ale czy to ta?? którą wskazałem to tylko organizator wie.Ale tam łatwo nie jest to fakt ale jak będzie sucho to nawet na AT da radę się pobawić.
szymon.ha napisał(a):Dlatego powinny być z 3 klasy.
Bo tam gdzie Ty wjedziesz to ja będę mógł popatrzeć
cinek1983059 napisał(a):slawek50 napisał(a):Jeśli się domyślam o tym extrim to mogą mieć fajną zabawę bo byłem w pewnym miejscu i sam osobiście zaproponowałem pewną miejscówkę ale czy to ta?? którą wskazałem to tylko organizator wie.Ale tam łatwo nie jest to fakt ale jak będzie sucho to nawet na AT da radę się pobawić.
nie no jak teren będzie tak lajtowy że na AT da rade to nie przyjeżdżam bo nie będę miał tam co robić, nie że się wywyższam albo co, tylko szkoda czasu marnować jak i tak się nie pobawię![]()
cinek1983059 napisał(a):slawek50 napisał(a):Jeśli się domyślam o tym extrim to mogą mieć fajną zabawę bo byłem w pewnym miejscu i sam osobiście zaproponowałem pewną miejscówkę ale czy to ta?? którą wskazałem to tylko organizator wie.Ale tam łatwo nie jest to fakt ale jak będzie sucho to nawet na AT da radę się pobawić.
nie no jak teren będzie tak lajtowy że na AT da rade to nie przyjeżdżam bo nie będę miał tam co robić, nie że się wywyższam albo co, tylko szkoda czasu marnować jak i tak się nie pobawię![]()
TATAR napisał(a):Po świętach jedziemy na miejsce ogarniać szczegóły będę wiedział coś więcej
Jak będziesz po świętach w okolicy to daj znać na pw.mieszkam nie daleko to może podjedziemy razem.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
FROTERKA napisał(a):A czy będzie dancefloor?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość