Argail75 napisał(a):Ogarnijta się ludzie
Jak nigdy się z Toba zgodzę, a Brum to nasz taki "smerf maruda" zawsze musi ponarzekać, więc trzeba go wysłuchać i puścić mimo uszu

Witamy ! |
---|
|
Argail75 napisał(a):Ogarnijta się ludzie
RudeBoy napisał(a):1. W skład zarządu nigdy wejść nie chciałeś więc twoje zdanie w kwestii składek pod uwagę brane nie było.
2. Do pomocy w organizacji zlotu, choć nawoływaliśmy do tego oczywiście nie zgłosiłeś się.
3. Nawet żadnych pomysłów własnych przed nie przedstawiłeś. Jak choćby przeznaczenie większej kasy na nagrody.
4. Zawsze, absolutnie zawsze masz jakieś ale.
krytykanctwo i żółć
ali napisał(a): a Brum to nasz taki "smerf maruda" zawsze musi ponarzekać, więc trzeba go wysłuchać i puścić mimo uszu
ali napisał(a):Jak nigdy się z Toba zgodzę
brum napisał(a):Wiesz jak słabo się śpi na materacu bez powietrza? Akurat na mnie musiało paść spanie na materacu, a raczej na podłodze jak inni sobie wygodnie spali. Dlatego rano choć trochę chciałem się przespać. Jakoś rano nic nie wyszło więc takie pisanie nie jest na miejscu że dogorywałem.
I jakim cudem mogło zabraknąć? To co trzeba być pierwszy żeby nie brakło?
Jacek z tego co wiem to o domku pisałem że był ok. Więc nie wypisuj bzdur. Durnia ze mnie nie rób.
brum napisał(a): ?
lysy napisał(a):brum napisał(a): ?
Podaj nr konta to oddam ci kasę za zlot, myślę ze wtedy już nie będziesz miał na co narzekać......
brum napisał(a):Ali nie pi......
brum napisał(a):....kiedyś z tym forum było inaczej...
cinek1983059 napisał(a):ja myślałem że tu 4 strony ze zdjęciami i filmikami, a tu dyskusja nie wiadomo o czym
Powrót do XI Zlot OFF, 2016, Rudawka Rymanowska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość