super zabawa była

Dzięki wszystkim !
Witamy ! |
---|
|
lysy napisał(a):Było zajebiście![]()
Odpowiedz do narzekających
Śniadanie marne............rozumiem ze w domu co rano masz homara
Bigos nie dobry..............w domu obiad podaje ci służba i spełnia każdą twoja zachciankę
Napoje, ciastka od Sponsora.................jadłeś ? To czemu na to QRWA nie narzekasz, co ?
madcar napisał(a): jak zapytałem o kamienie graniczne to zmienił temat![]()
brum napisał(a):lysy napisał(a):Było zajebiście![]()
Odpowiedz do narzekających
Śniadanie marne............rozumiem ze w domu co rano masz homara
Bigos nie dobry..............w domu obiad podaje ci służba i spełnia każdą twoja zachciankę
Napoje, ciastka od Sponsora.................jadłeś ? To czemu na to QRWA nie narzekasz, co ?
Czyli trzeba napisać że bigos był zajebisty....
Jakie napoje? Dostaliśmy dwa ciastka i paluszki.
brum napisał(a):Ja piernicze, już swojego zdania nie można wyrazić. Można tylko dobre opinie pisać. Ogarnijcie się.
brum napisał(a):Czyli trzeba napisać że bigos był zajebisty....
Jakie napoje? Dostaliśmy dwa ciastka i paluszki.
lysy napisał(a):Oczekiwania z Twojej strony są wysokie co do jedzenia,
lysy napisał(a):Napoje otrzymali wszyscy z tego co wiem, były one od sponsora dla wszystkich.
lysy napisał(a):Może być ze je dostałeś ale nie pamiętasz ?
lysy napisał(a):Bułek 2szt na osobę tez nie dostałeś ?
lysy napisał(a):Chętnie pojadę na zlot zorganizowany przez ciebie tylko nie w Chechle tylko gdzieś w Polsce.
brum napisał(a):lysy napisał(a):Oczekiwania z Twojej strony są wysokie co do jedzenia,
NO sorry ale płacę nie mało więc mogę czegoś wymagać.
brum napisał(a):Jakoś rok temu cena była mniejsza i jakość lepsza. Dwa lata temu tak samo.
RudeBoy napisał(a):Wszyscy by chcieli luxsy. Jedzenie na najwyższym poziomie. Trasy wyjebane w kosmos bez grama asfaltu ale znów nie za trudne, że by każdy objechał... No i koniecznie musi być wybór między kilkoma wariantami.
Oczywiście zakwaterowanie najlepiej w minimum 3 gwiazdkowym hotelu.
Oczywiście, cena musi być symboliczna a najlepiej za darmo.
No i koniecznie musi to wszystko zorganizować jakiś ktoś. Bo przecież nie ja. Ja przyjeżdżam i wymagam...
Powrót do XI Zlot OFF, 2016, Rudawka Rymanowska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość