jrzeuski napisał(a):Też pomyślałem, że widoki na krajówkach zaspokoją każdego ...eric napisał(a):Huberek napisał(a):Turystyk bez przygód ... z widokami ...
Dojazdówka Ci nie starczy?
Nie sztuka krajówką
Witamy ! |
---|
|
jrzeuski napisał(a):Też pomyślałem, że widoki na krajówkach zaspokoją każdego ...eric napisał(a):Huberek napisał(a):Turystyk bez przygód ... z widokami ...
Dojazdówka Ci nie starczy?
jrzeuski napisał(a):Też pomyślałem, że widoki na krajówkach zaspokoją każdego erotomana a jeśli się nie zatrzyma to i przygód nie będzieeric napisał(a):Huberek napisał(a):Turystyk bez przygód ... z widokami ...
Dojazdówka Ci nie starczy?Tylko pamiętaj, że to jeszcze nie koniec trasy, bo trzeba potem jakoś do domu wrócićSIDEM napisał(a):Dla mnie super. Tak zakończony turystyk bardzo mi odpowiada.
jrzeuski napisał(a):Do mojego garażu stamtąd będzie ze 150km i to nie po drodze, ale oczywiście zapraszam
Odoll napisał(a):Najbliżej z tamtąd jest do garażu Szymona
Odoll napisał(a):Najbliżej z tamtąd jest do garażu Szymona
ali napisał(a):ale niski jest
yuby194 napisał(a):wedkarz napisał(a):Czy będzie można trochę ? czy będą do mnie strzelać ?
Strzelać nie... ale grabie dostaniesz!!!
i nick Ci zmienimy z wędkarza na "grabarza"... no, może "grabieżcę"
Sorry... nie mogłem sie powstrzymać.
wedkarz napisał(a):Ha ha bardzo śmiesznepiekielne logo muszę ogar i grabie
![]()
Wysłane z Sony Xperia T3 przy użyciu Taptalka
Tygrys3 napisał(a):Witam, co z tymi wpłatami na ten zlot?
Jakiś numer konta albo coś? Po ile się zrzucamy?
Pozdrawiam
szymon.ha napisał(a):Dzieki Sidem ze ogarsniasz
Tygrys3 napisał(a):Witam, co z tymi wpłatami na ten zlot?
Jakiś numer konta albo coś? Po ile się zrzucamy?
Pozdrawiam
szymon.ha napisał(a):Wszystko jest w pierwszym poście informacji.
Zaliczki w wysokości 50% całości wpłacamy do połowy kwietnia. Konto będzie podawane na priv.
Powrót do X Zlot OFF, 2015, Nowy Jasiniec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość