| Witamy ! |
|---|
|
|

? czy będą do mnie strzelać ?

wedkarz napisał(a):Czy będzie można trochę ? czy będą do mnie strzelać ?

szymon.ha napisał(a):Dowiem się, ale myślę że tak.
-- Wt 24 lut 2015 23:15:38 --
Kto może niech da znać czy jest zainteresowany turystykiem czy upalaniem, mniejszym bądź większym.
Bo nie wiemy co zorganizować w przypadku tych co pojadą w teren, zależnie od ilości zainteresowanych przygotujemy pieczątki bądź co innego.

Huberek napisał(a):Turystyk bez przygód ... z widokami ...
. Zlot to zlot i bawić się trzeba. Poza tym odrobina przygód dobrze zrobi twojej Frocie po remoncie. szymon.ha napisał(a):Turystyk bedzie przygotowany.
To pytanie ile osob chce pojechac e teren.

Huberek napisał(a):Turystyk bez przygód ... z widokami ...

szymon.ha napisał(a):Lista na turystyka nie jest potrzebna i turystyk bedzie jeden.
Wazniejsze jets ile bedzie osob chetnych na upalanie, bo dla 3 osob to szkoda czasu na rozwieszanie pieczatek, lepiej pojechac i pojezdzic. Turystyk i tak bedzie sie konczyl tam gdzir bedzie teren do upalania jakby komus brakowala.
No to bajka. Dla mnie super. Tak zakończony turystyk bardzo mi odpowiada.
Też pomyślałem, że widoki na krajówkach zaspokoją każdego erotomana a jeśli się nie zatrzyma to i przygód nie będzieeric napisał(a):Huberek napisał(a):Turystyk bez przygód ... z widokami ...
Dojazdówka Ci nie starczy?
Tylko pamiętaj, że to jeszcze nie koniec trasy, bo trzeba potem jakoś do domu wrócićSIDEM napisał(a):Dla mnie super. Tak zakończony turystyk bardzo mi odpowiada.

Powrót do X Zlot OFF, 2015, Nowy Jasiniec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość