Witamy ! |
---|
|
Stabros napisał(a):Sprzedam:
- pompa sprzęgła za 150 zł nówka sztuka jeszcze opakowanie nie otwarte wygląda tak jak ta http://allegro.pl/nowa-pompa-sprzegla-opel-frontera-i5377427102.html a była kupowana do mojego auta.
Oddam za darmo:
- blachę tylnego zderzaka (czarna, nawet w dobrym stanie)
- sprzęgiełka automatyczne (jedno czasami przeskakiwało ale może komuś się przydadzą)
Kupię:
- Nic nie kupię! nareszcie po wielu wydatkachnie muszę nic kupować bo wszystko gra i buczy
slawek50 napisał(a):Radyjko CB za ok. 40- zł do zbycia posiadam. Ktoś chętny to będę miał na zlocie. Na życzenie mogę zamontować wtyczkę do zapalniczki ale antenki nie posiadam ale na sprawdzenie mam swoją.
-- 07 cze 2015 18:05:46 --Stabros napisał(a):Sprzedam:
- pompa sprzęgła za 150 zł nówka sztuka jeszcze opakowanie nie otwarte wygląda tak jak ta http://allegro.pl/nowa-pompa-sprzegla-opel-frontera-i5377427102.html a była kupowana do mojego auta.
Oddam za darmo:
- blachę tylnego zderzaka (czarna, nawet w dobrym stanie)
- sprzęgiełka automatyczne (jedno czasami przeskakiwało ale może komuś się przydadzą)
Kupię:
- Nic nie kupię! nareszcie po wielu wydatkachnie muszę nic kupować bo wszystko gra i buczy
Reflektuję na blache tyłnego zderzaka ale do A long. jeśli jest taka to za free biorę.
brum napisał(a):Tylko wymienione poniżej części.
Sprzęgło komplet - tarcza, docisk, łożysko, wszystko praktycznie nowe. ok 1000km - 300zł
Lampa przód lewa/ prawa - 50zł szt
lampa tył lewa/prawa - 50zł szt
wał przód z nowym krzyżakiem 60zł
wał tył 60zł
chłodnica 60
osłona wentylatora 30zł
silniczek krokowy 30zł
czujnik położenia przepustnicy 30zł
Przepywomierz z górą filtra 80zł
rozrusznik 50zł
komputer ECU bez immo(więc się nie zablokuje) - 50zł
akumulator roczny Varta 80AH 100zł
Sekwencja z butlą(5lat), wtryski Valtek, STAG. Chodzi bez problemu(pasuje do 2.0(do 2.o razem z kolektroem), 2.4. 2.2, oraz innych 4 cylindrowych) - 400zł
Szyba boczne tył lewa- 50zł szt
Relingi - 100zł
silnik wycieraczki tył - 50zł
Sterownik wycieraczki tył - 30zł
Zderzak tył prawy- 60zł szt
Lampy zderzaka prawa - 30zł szt
chlapacze przód 2szt tył tylko prawy - 15zł szt
zbiornik bez kosza pompy. 60zł
hak jak na foto - 50zł
Powrót do X Zlot OFF, 2015, Nowy Jasiniec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość