Witam,
Ale sie naczytałem

Tylko nie mówcie, że się czepiam
Grynio, mam pytanie: kto Ci dał za E38 70kPLN?
grynio napisał(a):Witam... posiadam od ok. miesiąca Frontere B long i nie specjalnie podoba mi sie deska rozdzielcza...
Napisałes 21marca, czyli w lutym zakupiłeś Frotkę.
Są dwie opcje:
- trzymałeś kasę w "skarpetce" od PONAD ROKU (na początku 2008 chciałem kupić "rządówkę", w full opcji nie przekraczała 55kPLN)
- trafiłeś niebywałego jelenia (daj namiary na człeka, może i nam uda się coś sprzedać temu bussinesman-owi)
AAA i nie mów, że była w super stanie, bo znamy Twoje zdolności:
grynio napisał(a):Sie dojeba...cie tej BMW...ja dałem przykład... moze byc nawet z fiata lub renault... A frontere wybrałem ponieważ miałem okazje jeździc wczesniej tym autem i dachowalem taka frontera przy 70km/h i przekonałem sie o wytrzymałości tego auta, no i naped 4x4...
i
grynio napisał(a):Hehe... puki co to jedyne foty jakie mam to po stłuczce...
grynio napisał(a):Myślałem o tym zeby dac deske z x3 lub z x5 ale pod wzgledem elektryki nie beda pasowac...
...a nie pomyślałeś, że z E38 też nie będzie? Teoretycznie koncern GM może mieć podobne rozwiązania w różnych modelach, ale to tylko teoria. Natomiast "obce" Firmy, to marne szanse.
grynio napisał(a):To auto bedzie 70% po asfalcie i autostradach jezdzic takze musi miec kopa dlatego chce włozyc ten silnik 3.0d z monterey tylko wie moze kto czy bedzie pasowac?? Wiem,ze tak deska jest made in china ale oryginalna mi sie nie podoba i w moim przypadku niewiem dlaczego jest zajechana mimo ze reszta auta(nawet siedzenia skórzane) jak nowe... Jak dacie jakis lepszy pomysł na tą deske to b.chetnie sie zastanowie
Mój ma 205kM bez kombinowania, benzyna - lepiej na autostradzie.
To były żarty! Grynio, nie bierz ich do siebie!
A tak na poważnie:
Rób zdjęcia!!! Cały czas!!! Bedziesz miał super pamiątkę z motaninki!!!
Może ktoś też zapragnie zrobić coś podobnego i wtedy je dobrze spylisz!!!
Czekamy na fotki z placu boju.
Pozdrawiam
z0mbie