Ładny i właśnie po twoich doświadczeniach zdecydowałem się na jego budowę, bo nie byłem pewien czy jest sens pakować coś takiego na dach sporta

Alu oczywiście ma świetną wagę co by przemawiało za nim lecz niestety amelinium se nie pospawam... No i cena za stalowy profil 15x15x1.5 lub 20x20x1 mam ok 2.50zł brutto za kilogram, malowanie proszkiem 18zł/m2 A wiec poza malowaniem zrobię wszystko sam a łączny koszt z kolorem wyjdzie mi ok 60zł większość świateł też mam już mam.
No i burty chcę nieco wyższe na 110mm bo tyle ma tablica rejestracyjna, tylna już pogięta tak, że bankowo trafi na górę - nie mam haka więc oberwała parę razy, między burtami po bokach trafia robocze lampy led, a patrząc od góry narożniki będą załamane pod kątem ok 45 st (ścianki nie będą pod kątem 90 do siebie bo trafi między relingi, więc zwęża się ku tyłowi

) a więc boków będzie w zasadzie 8 te narożnikowe będą miały po 150mm i w nich będą kryły sie ledowe pomarańczowe stroboskopy

na froncie wiadomo 2 dalekie a z tyłu jeden roboczy led i może też jeden dalekosiężny też by odpowiadać frajerom jadącym na drogowych za mną - no mam na takich alergię