Witamy ! |
---|
|
romeo2600 napisał(a):ja mam silnik 3.0 już w aucie,podłączone ale czekam na elektryka który podłączy zasilanie na kompa bo sam nie chce tego robić żeby coś nie zepsuć
artur67 napisał(a):romeo2600 napisał(a):ja mam silnik 3.0 już w aucie,podłączone ale czekam na elektryka który podłączy zasilanie na kompa bo sam nie chce tego robić żeby coś nie zepsuć
gratulacje
jrzeuski napisał(a):A mnie strasznie interesuje o co Wam chodzi z tą mocą. Gdzie wy jeździcie, że jej brakuje? Reduktora nie używacie czy co?Jasne, że 2.0 potęgą nie jest, ale jeszcze nie widziałem, żeby komuś na reduktorze nie starczyło pary pod górkę czy w błocie.
jrzeuski napisał(a):A mnie strasznie interesuje o co Wam chodzi z tą mocą. Gdzie wy jeździcie, że jej brakuje? Reduktora nie używacie czy co?Jasne, że 2.0 potęgą nie jest, ale jeszcze nie widziałem, żeby komuś na reduktorze nie starczyło pary pod górkę czy w błocie.
artur67 napisał(a):Wymieniac, to na większy
maciar napisał(a):To dopiero sj samurai ma dosyć 1,0 ,1,3
A to nie jest czasem kwestia wody zachlapującej kable/kopułkę/świece? :niewiem: W każdym razie jak któryś gar zaczyna kiepsko palić to na pewno czuć to bardziej przy 2.0 niż 2.5 czy 4.0 :mrgreen:SKODA76 napisał(a):po wjeździe w kałużę wyjazd jest z zadyszką
oposs napisał(a):Ciekawa teoria. Możesz dokończyć i podać jaki wrzucany jest max silnik?
Edit: ale mówimy o jeździe w terenie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość