Bo czarny by mi jakos bardziej pasil.
Zreszta ocenie jak zobacze na zywo

Witamy ! |
---|
|
bart322 napisał(a):Strasznie hmm... brzydkiLepiej by wygladal bez czesci chroniacej lampy, ale z drugiej strony sie to pewnie przyda nie raz.
Bedziesz go malowal?
przemia napisał(a):Ale się tego mojego zderzaka uczepiliście. Będzie srebrny bo z daleka widać że to blacha i nie ma odważnego żeby mi wyjechać z podporządkowanej...
brum napisał(a):No mnie się Przemek nie podoba... strasznie smutno wygląda przez tą rurę
brum napisał(a):...mnie się Przemek nie podoba...
Satan napisał(a):Stabros ta firma robi bardzo elegancko. Ładnie pospawane i powyginane. Spasowany elegancko do karoserii. Tylko ten projekt zmniejsza konty natarcia, więc taki balkonik fajny jest do lasu i nad wode.
Stabros napisał(a):Satan napisał(a):Stabros ta firma robi bardzo elegancko. Ładnie pospawane i powyginane. Spasowany elegancko do karoserii. Tylko ten projekt zmniejsza KĄTA natarcia, więc taki balkonik fajny jest do lasu i nad wode.
No tak. Utrata KĄTA natarcia to wielka strata.
Na stronie tej firmy jest info że mogą projekt zmodyfikować tak jak klient sobie życzy.
Chyba pojadę do nich i pogadam co mogli by zrobić dla mnie.
Najlepiej to bym chciał aby przód wyglądał tak jak z fabryki ale był wykonany
z wytrzymałych materiałów. Czyli zamiast oryginalnego "miękkiego" zderzaka i plastikowego "podzderzaka"
Była by gruba blacha..
auri.chebzie napisał(a):Jeśli mogę wtrącić, nie chodzi zawsze o grubszą blachę, lecz o bardziej wytrzymałą
auri.chebzie napisał(a):No i pytanie jaka cena za takie cudo wykonane w Dimie
auri.chebzie napisał(a):No i pytanie jaka cena za takie cudo wykonane w Dimie
brum napisał(a):auri.chebzie napisał(a):No i pytanie jaka cena za takie cudo wykonane w Dimie
2tyś za taki zderzak ze zdjęć do Froty.
Stabros napisał(a):No i chyba "parę groszy" za montaż.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość