Witamy ! |
---|
|
A jak to się trzyma karoserii? Bo przyjrzałem się u siebie dokładnie budzie i mi wyszło, że drzwi zakrywają szczelnie cały przedni słupek dochodząc aż do uszczelki szyby. Ergo, nie ma do czego przymocować rury. Najbliższe możliwe miejsce to dachkowal_ldz napisał(a):a wyszło to tak:
jrzeuski napisał(a):A jak to się trzyma karoserii? Bo przyjrzałem się u siebie dokładnie budzie i mi wyszło, że drzwi zakrywają szczelnie cały przedni słupek dochodząc aż do uszczelki szyby. Ergo, nie ma do czego przymocować rury. Najbliższe możliwe miejsce to dachkowal_ldz napisał(a):a wyszło to tak:
jrzeuski napisał(a):A jak to się trzyma karoserii? Bo przyjrzałem się u siebie dokładnie budzie i mi wyszło, że drzwi zakrywają szczelnie cały przedni słupek dochodząc aż do uszczelki szyby. Ergo, nie ma do czego przymocować rury. Najbliższe możliwe miejsce to dachkowal_ldz napisał(a):a wyszło to tak:
kowal_ldz napisał(a):Dla osób robiących snorka: rura fi 50mm jest zbyt cienka. moje słabe 2.0 zamuliło się jeszcze bardziej. odradzam tego pomysłu
Przy silniku wolnossącym to nie dziwi, ale sprawna turbina powinna sobie z tym poradzić. Sprawdzę toJJKILLER napisał(a):kowal_ldz napisał(a):Dla osób robiących snorka: rura fi 50mm jest zbyt cienka. moje słabe 2.0 zamuliło się jeszcze bardziej. odradzam tego pomysłu
Zgadza się. Wlot do filtra ma ok 60mm i lepiej przy tym zostać, kibelrura 50 nie da odpowiednio dużo powietrza na wysokich obrotach.
Sprawdzone w praktyce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość