jrzeuski napisał(a):Właśnie dlatego, że mnie zna, to się tak zbroiMuszę zacząć motać jakieś usztywnienia do drzwi
Wydało się

Witamy ! |
---|
|
jrzeuski napisał(a):Właśnie dlatego, że mnie zna, to się tak zbroiMuszę zacząć motać jakieś usztywnienia do drzwi
jrzeuski napisał(a):A jak VW się czuje? Żyje?
Kristoffer napisał(a):Mistrzostwolubię takie rzeczy jak estetyka idzie razem w parze z funkcjonalnością jak dla mnie to 10/10
Jest forma do odlewu zderzakaKristoffer napisał(a):Odgrzeje trochę kotleta ale dopiero teraz mogę bo już po sprawie.
Kristoffer napisał(a):Odgrzeje trochę kotleta ale dopiero teraz mogę bo już po sprawie.
atheo napisał(a):Witam.
Mam takie pytanie do Was Koledzy czy jest szansa znaleźć jakieś plany zderzaka skrzynkowego do Frontery A ? tak żeby było to rozłożone na kawałki i z wymiarowane.
Gdyby ktoś miał takie i byłby chętny się podzielić za darmo bądź za rozsądną kwotę byłbym chętny. Pozdro!
Odoll napisał(a):Jeżeli mój zderzak wchodzi w grę to jestem w stanie wkleić "rysunek techniczny". do obejrzenia tu
viewtopic.php?f=23&t=5931&start=120#p124859
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości