Witamy ! |
---|
|
grynio napisał(a):Hahaha... nieno ja na serio pytam...
Kogut napisał(a):Skoro i tak już odbiegło się od tematu to powiem i ja swoje Tak dla manuala
Kolega miał BMW5 w automacie spierdzieliło mu sie w drodze z Koszalina do Wawy, nikt nie mógł go holować więc wezwał lawetę bo to był automat. Nie powiedział ile go to kosztowało ale co się o tym mu wspomniało to się nieźle![]()
--- Wojkowice niedaleko Będzina.Pozdrawiam Wrocław!Drako napisał(a):czase lepij nic nie pisaca kolego z wojkowic to te wojkowice niedaleko wroclawia??
oposs napisał(a):Luz jest: pozycja N (neutral). Zwykle nie holuje sie zeby nie zatrzec skrzyni. Mozliwosc holowania zalezy od producenta i od rodzaju usterki, niektorzy dopuszczaja mozliwosc holowania z zachowaniem pewnych waunkow, inni nie.
grynio napisał(a):chyba kupie
grynio napisał(a):Na przeglądzie nic niewyszło... chyba kupie... zadbana i skóra...
grynio napisał(a):Mam jeszcze pytanko... kolega mi wysłał linka frontery z silnikiem 3.5i... to było wypuszczone na europe?? bo cos nie moge znalesc takiej 3.5 a chetnie bym kupił 3.5 zamiast 3.2... http://www.autocentrum.pl/go/468__Opel_Frontera_B_Standard_-_3.5_i__203584.html#eng
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość