Witamy ! |
---|
|
A powiedział jak powinna wyglądać? Grawer pewnie dużo by nie wziąłprzemekcrx napisał(a):Diagnosta szukał tabliczki z atestem
Też tak uważam. Projekt CAD pod laser tani nie jest a produkcja jednostkowa. Swoją drogą ciekawe kto za zderzak daje pół wartości samochoduprzemekcrx napisał(a):pewnie zainteresowanie
No pewnie, że nie liczę, bo musiałbym sobie potem w łeb strzelić Oczywiste jest, że dla siebie robi się po kosztach. Mój nie jest ocynkowany i malowany pędzlem a nie proszkowo, ale za to całość kosztów nie przekroczyła 500zł. Urody też mu do tego z linka dużo brakuje, ale jakby mi się chciało więcej pobawić i dokupić odpowiednie otwornice oraz znaleźć sposób na wygięcie rur, to byłoby dużo ładniej. Tylko po co? Drzewu przecież nie robi różnicy wygląd zderzaka, który się w nie wbijaOdoll napisał(a):Jacek, ale jak robisz dla siebie to chyba nie liczysz roboczogodzin? Wartość materiałowa tego zderzaka to maksymalnie 500zl, reszta ocynk około 100zl i malowanie proszkowe około 200zl więc robiąc taki zderzak to wydatek maksymalnie 900zl. 100zl dodałem na rachunki za tarcze do flexy i prąd do spawarki
Jasne, i od razu sprzedasz za 1500brum napisał(a):Zrób mi taki za 1000
brum napisał(a):Zrób mi taki za 1000
przemekcrx napisał(a):To mój by kosztował majątek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość