Odoll napisał(a):pokaż mi takiego policjanta co ci na ulicy sprawdzi chomologacje na zdeżak to masz u mnie krate![]()
Pośle Cie na przegląd poprzez zabranie dowodu

Witamy ! |
---|
|
Odoll napisał(a):pokaż mi takiego policjanta co ci na ulicy sprawdzi chomologacje na zdeżak to masz u mnie krate![]()
Odoll napisał(a):pojechałem na przegląd , LEGALNIE , żadne tam w łape , ale mówie : Jak przejdzie to OK a jak nie to chce wiedzieć co poprawić (bo miałem jeszcze tydzień) facet powiedział , spoko i zaczoł oglądać auto .
samochód wyglądał tak : https://picasaweb.google.com/lh/photo/K ... directlink
na zdjęciu tego ni widać ale opony wystają 5cm poza obrys.
gościu : ale za te opony to już ma pan u mnie (myśle sobie) 5+
![]()
.
gość : a ten zdeżaczek to gdzie pan (ja) kupił![]()
Ja : sam wyspawałem .
Gość... nooooo , piękna robota
a ten kolorek to tak specjalnie ?
ja: nie , jeszcze nie skończony to nie pomalowałem![]()
gość : acha , ale kawał dobrej roboty , nie widać że spawany![]()
ja : starałem się![]()
gość wził dowodzik , wlepił pieczone i przeglądzik jest![]()
Hamowania zresztą teżadrianee36 napisał(a):Powiem ci ciekawostke ABS wydłuża droge chamowania, wiec czasem lepiej go nie miec ;P
I najlepiej od razu z odpowiednim kołem zapasowymfanatyk napisał(a):zapraszam![]()
Hehehe, ja już wiem, co bym w swoim poprawił, choć jeszcze w terenie nie był. Mało palca nie straciłem przy montażu, ciężko się go nakłada a jeszcze gorzej przykręcafanatyk napisał(a):lub podobnym zderzakiem
ali napisał(a):Odoll napisał(a):pojechałem na przegląd , LEGALNIE , żadne tam w łape , ale mówie : Jak przejdzie to OK a jak nie to chce wiedzieć co poprawić (bo miałem jeszcze tydzień) facet powiedział , spoko i zaczoł oglądać auto .
samochód wyglądał tak : https://picasaweb.google.com/lh/photo/K ... directlink
na zdjęciu tego ni widać ale opony wystają 5cm poza obrys.
gościu : ale za te opony to już ma pan u mnie (myśle sobie) 5+
![]()
.
gość : a ten zdeżaczek to gdzie pan (ja) kupił![]()
Ja : sam wyspawałem .
Gość... nooooo , piękna robota
a ten kolorek to tak specjalnie ?
ja: nie , jeszcze nie skończony to nie pomalowałem![]()
gość : acha , ale kawał dobrej roboty , nie widać że spawany![]()
ja : starałem się![]()
gość wził dowodzik , wlepił pieczone i przeglądzik jest![]()
tylko nikomu nie mów gdzie tak robią
adrianee36 napisał(a):a ja uklepałem siebie cos takiego ....
adrianee36 napisał(a):a gdzie ty mnie widziałes ?mocowania sa z 8mm płyta pod wyciagarke 6mm , a reszta 3mm
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości