Witamy ! |
---|
|
JJKILLER napisał(a):Arni napisał(a):...niebardzo wiem o co chodziło koledze Andi'emu.
Niewielu wie o co chodzi koledze Andy'emu, który uważa że zawsze jego musi być na wierzchu i tylko on ma rację, nawet jak pierniczy głupoty.Cynkowanie lutlampą??? Śmiech na sali.
Powiedz to wszystkim tym, którzy lutlampą lub "grubą" lutownicą łączyli cynkiem blaszane rynny, i popatrz jaki będą mieli "Śmiech na sali." (z Ciebie)
Być może na tym swoim "materiałoznawstwie" za często spałeś, poza tym w mam czy jest to dla Ciebie wykonalne czy nie, przecież Ty nie musisz korzystać z mojego pomysłu. Przecież Ty wiesz lepiej od wszystkich że rury ocynkowanej nie da się zespawać, nawet jeśli wszystkim innym się to udaje.
Sorki za
Andy napisał(a):...Jakbyś mnie nie zwymyślał, to Twój pomysł jest słaby...
...Nie da się (w domowych warunkach) dobrze pospawać rury ocynkowanej bez zniszczenia warstwy cynku Owszem są specjalne elektrody, metody lutospawania itp.
...Jeżeli chodzi o rynny - na pewno łączyli je cynkiem? Może cyną?...
Nie napinaj się tak...
Zamiast "mania w dupie" i nerwów porozmawiajmy merytorycznie - będzie dużo większy zysk.
Arni napisał(a)::offtopic: nie zasmiecajmy wątku o lifcie.
brum napisał(a):chce ktoś ostrzeżenie?
jrzeuski napisał(a):...jaką blachę dała fabryka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość