Witamy ! |
---|
|
Co jeszcze zauwazyłem to to, że obroty po puszczeniu gazu nie spadają jak kiedyś do 1000 tylko spadają bardzo powoli kiedy wcisne hamulec. Jak wrzuce "D" to samochód sam sobie dodaje gazu i obroty wzrastają samoczynnie
mklw napisał(a):szymi a wyskakiwał ci jakiś błąd? mam zamiar wyjąć ten zawór i albo go wyczyścić albo go zaślepić
mklw napisał(a):było dobrze przez 1 dzień i znów sie zepsułopo rozgrzaniu silnika troche sie sytuacja normuje, znów zalewa silnik. Co najdziwniejsze nie pokazuje teraz żadnych błędów, ale przy odpaleniu obrot skaczą potrafi zgasnąć a przy dodawaniu gazu bulgota i słychać taki syk zasysanego powietrza. Co jeszcze zauwazyłem to to, że obroty po puszczeniu gazu nie spadają jak kiedyś do 1000 tylko spadają bardzo powoli kiedy wcisne hamulec. Jak wrzuce "D" to samochód sam sobie dodaje gazu i obroty wzrastają samoczynnie
tego nie wiem ale jak by było mało oleju w skrzyni to by objawiało to się głośną pracą jakimiś sprzeskokami w przerzucaniu biegów a osobiście zrobiłem trase 1200 km z tą wadą i zalewaniem do czasu rozgrzania i nie zauwazyłem żadnych akcji ze skrzynią
mklw napisał(a):szymi a możesz szarzej opisać swoją przypadłość co u ciebie się dokładnie działo i gdzie kupiłeś zawór EGR?
mklw napisał(a):a co takiego Ci regulowali, bo nie bardzo rozumiem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość