Witamy ! |
---|
|
JaGrab3 napisał(a):Oczywiście, i brawo dla ciebie że masz pasję - tylko teraz do tych marzeń słabo pasuje ta psująca się frontera ...już koniec nie będą się pastwił.
NYGA napisał(a):...
- dodanie ceramizera do silnika
....
bart322 napisał(a):NYGA napisał(a):...
....
Nooo, to najwazniejsza rzecz, zastepuje remont
adrianee36 napisał(a):bart322 napisał(a):NYGA napisał(a):...
....
Nooo, to najwazniejsza rzecz, zastepuje remont
na 1000km ...
Jake napisał(a):Widzisz, jak my tu na forum kłamiemy? XD
NYGA napisał(a):Jake napisał(a):Widzisz, jak my tu na forum kłamiemy? XD
Tego nie napisałem...ale sporo osób niepotrzebnie zabiera głos nabijając licznik...nic po za tym!
JaGrab3 napisał(a):NYGA napisał(a):Jake napisał(a):Widzisz, jak my tu na forum kłamiemy? XD
Tego nie napisałem...ale sporo osób niepotrzebnie zabiera głos nabijając licznik...nic po za tym!
NYGA nie przejmuj się, to są głosy zazdrości - każdemu żre olej, ale prościej po prostu biadolić niż coś z tym zrobić - inna sprawa, czy się opłaca.
NYGA napisał(a):....Rozwiązanie z remontem na ori gratach jest dla skończonego idioty który nie potrafi liczyć!!!...
przemekcrx napisał(a):Dzisiaj popołudniem zacząłem rozkopywać silnik ,rozrząd leży już kilka miesięcy w kartonie wraz z gumkami na zawory.
Na chwilę obecną zdjąłem prawą pokrywę zaworów oraz obudowy rozrządu, uszczelka pod deklem i na świece twarde jak kość, normalnie młotkiem trzepnąć to by się rozpadły na kawałki, jutro będzie walka z gumkami..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości