Witamy ! |
---|
|
Anguss napisał(a):To chyba dobrze że tak ładnie chodzi. Nie życzę tego nikomu ale jak by co to mam w super stanie kompletny silniczek co gorsze jest w lepszym stanie niż mój hm…
MALY napisał(a):Z tego wszystkiego to najlepiej wyremontowac swoj brac kota w worku zaokolo 3 kola wole remont turbinemam ok po remoncie we wroclawiu kosz 900zl a pompe wtryskowa miesiac temu robili mi w kolobrzegu byla strasznie zasyfiona i cos tam padlo koszt tylko 250 zl . no i przy okazji moj mechanik zciagnol mi koncowki wtryskow BOSCH cena za szt. 200 zl . teraz ni kaze szukac tej calej reszty do remontu . no chyba ze nie znajde to on tym sie zajmie a robimy moj samochod zawsze razem tak ze nic nie place za robote . nierazmu pomagam cos naprawic zreszta to moj koles tak ze mam remont gratis tylko czesci znalesc , a sami wiecie jaki silnik mozna kupuc
.wychodze z zalozenia ze lepiej wyremontowac i tak juz od cholery kasy wsadzilem .w tamtym roku walnela mi skrzynia i most tyl naraz ale to wsadzilem uzywke gdzies od goscia z bochni jest ok zresztaon wydzwanial do mnie czy to chodzi i czy jest ok czy jestemzadowolony czyli gosciu OK . bede remontowal szukam namiarow na czesci . dzieki zaodpowiedzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość