Witamy ! |
---|
|
KAMIL 73 napisał(a): Jak jest popękany to do kosza
i przewody łącznikami elektrycznymi na stałe do świecy.Powodzenia .
Tak jak pisałem czujnik jest wkręcony w pompkę. Potrzebny jest klucz płaski, chyba 18, żeby go wykręcić i wymienić. Z tym, że nie wiem jak sprawdzić czy jest sprawny ani nie próbowałem szukać nowego bądź zamiennika.mariantygrysi napisał(a):jrzeuski, czy mógłbyś przybliżyć kwestię czujnika temperatury paliwa - da się to wymienić samodzielnie czy wymaga wiedzy i narzędzi specjalistycznych? jeśli koszt i nakład pracy byłyby niewielkie, rzeczywiście warto spróbować.
Enas napisał(a):Witam. Mam problem taki ze przy recznym pompowaniu paliwa silnik zapali a bez tego nie chce.Co moze byc tego powodem,czy moze to byc wina pompy paliwowj w zbiorniku?Z gory dziekuje,pozdrawiam
jrzeuski napisał(a):Tak jak pisałem czujnik jest wkręcony w pompkę. Potrzebny jest klucz płaski, chyba 18, żeby go wykręcić i wymienić. Z tym, że nie wiem jak sprawdzić czy jest sprawny ani nie próbowałem szukać nowego bądź zamiennika.mariantygrysi napisał(a):jrzeuski, czy mógłbyś przybliżyć kwestię czujnika temperatury paliwa - da się to wymienić samodzielnie czy wymaga wiedzy i narzędzi specjalistycznych? jeśli koszt i nakład pracy byłyby niewielkie, rzeczywiście warto spróbować.
pancur napisał(a):OK.Bajpasy pomogły,jutro wymieniam wszystkie węże ssące
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość