Witamy ! |
---|
|
dljm napisał(a):REGULAMIN FORUM OPLA FRONTERY
(...)
5.11. PISANIE DUŻYMI LITERAMI traktowane jest jako krzyk, a krzyczeć nie musisz. kolor czerwony zarezerwowany jest wyłącznie dla obsługi Forum
(...)
Indian napisał(a):Nie słyszałem o wersji bez chłodnicy... Specjalnie wstawiono pod filtr całą tą obudowę z termostatem olejowym, żeby właśnie podłączyć chłodnicę. Jak masz przewody to na 100% któryś poprzedni właściciel ją wymontował.
Trzymam kciuki, żebyś się dostosował do zasad panujących na forum zanim moderatorom skończy się do Ciebie cierpliwość. Na razie grzecznością nie grzeszyszlenio napisał(a):Nie wzoiłeś pod uwage tego że nie każdy ma czas na to żeby siedzieć całymi dniami przed komputerem i przynajmniej zadaje normalne pytania a nie takie jak np. gdzie jest rozrusznik,a moja frotka jest 2,3 TD.
lenio napisał(a):Nie wzoiłeś pod uwage tego że nie każdy ma czas na to żeby siedzieć całymi dniami przed komputerem i przynajmniej zadaje normalne pytania a nie takie jak np. gdzie jest rozrusznik,a moja frotka jest 2,3 TD.
Nie wiem. Poszukaj na forum albo spytaj tego, który go odpiąłsh0rty napisał(a):tak tez właśnie myślałem, moge prosić o jakies przybliżone info gdzie go znajdę?
Jeśli kabel nie jest urwany, to raczej takdomyślam się że wystarczy wpiąć wtyczkę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość