opel napisał(a):wszystko się zgadza odnośnie EGR i turbiny.
wielka szkoda że nic się nie da zrobić
W twoim przypadku pozostaje tylko box - ale unikałbym tego rozwiązania.
wiesz może od kiedy wszedł do frotki ten "nowszy" silnik?
Witamy ! |
---|
|
opel napisał(a):wszystko się zgadza odnośnie EGR i turbiny.
wielka szkoda że nic się nie da zrobić
matyz napisał(a):
madziam napisał(a):matyz napisał(a):
A ja tam na box'a nie narzekam
danielrajszczak napisał(a):Miałem kontakt z Matyzem, miło, fajnie i rzeczowo.. ale czuję, że oferowany tuning jest w pełni BETA wersją! Zaoferowałem się, że jestem gotów i chyba mój dojazd z Gdańska był zbyt dużym wyzwaniem, a może chodziło o powrót o własnych silach.
danielrajszczak napisał(a):Panowie, jedno jest pewne = mimo podobieństw silnika w naszych autach, mamy do czynienia z dwoma różnymi konstrukcjami i ich specyficznym napędem. Nie jestem mechanikiem ale na "chłopski" rozum... świnia i człowiek ma prawie identyczne serca, a nogi i reszta...hmmmm... To samo tyczy się naszych maszynek;)
PS> PEŁEN SZACUNEK WE WKŁAD W SAAB'A. ALE MIMO IDENTYCZNEJ JEDNOSTKI RESZTA BAJKI JEST INNA, W INNYM JĘZYKU... ITD.
danielrajszczak napisał(a):Matyz, nie bierz tego do siebie. Ale zbyt agresywnie odbijasz posty ze swojej strony. Jeśli jesteś taki pewien swojej usługi, a tu tylu klientów w sumie czeka. Kup Frotę, daj jej Swój patent, pokaż... i zgarnij od Nas, niedowiarków, kupę kasy!
danielrajszczak napisał(a):USZANUJ, ŻE ZACHOWAŁEM TWOJĄ TAJEMNICĘ HANDLOWĄ I NIE ROZPRAWIAM O TYM;)
matyz napisał(a): "monter_wiader" znowu może potwierdzić, że wiemy co robimy i że od ręki dopasujemy program pod auto. Z powodu masy frotka musiała mieć zmniejszoną moc![]()
monter_wiader napisał(a):...wystarczy ze matyz przyjedzie do mnie na detailing ...
maciar napisał(a):Dalej czekamy na wynik spalania
danielrajszczak napisał(a):W takim razie życzę Ci szybko chętnego, a sam czekam z niecierpliwością. Potem ja chciałbym;)
matyz napisał(a):- Brak możliwości pomiaru tylko jednej osi.
Janek 44 napisał(a):matyz napisał(a):- Brak możliwości pomiaru tylko jednej osi.
Nie rozumiem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość