mizsio napisał(a):
tylko po co niby uszczelniac gume guma? ale ja sie nie znam... a gdzie kolega ten filtr paliwa znalazl? upewniam sie tylko
Witam .Filtr jest na ramie pod kierowcą a te oringi (gumki) zalecam sprawdzić bo u mnie były całe popękane
Witamy ! |
---|
|
mizsio napisał(a):
tylko po co niby uszczelniac gume guma? ale ja sie nie znam... a gdzie kolega ten filtr paliwa znalazl? upewniam sie tylko
mizsio napisał(a):Odpalilem wczora z wieczora (z pomoca bo siadl mi akumulator)... przypuszczam ze swiece zarowe mam juz w nie najlepszym stanie - nie za bardzo chcial wspolpracowac ale jak postal z 15-20 minut z wlaczona stacyjka (po prostu zapomnialem go wylaczyc i pojechalismy na stacje benzynowa po samostart) odpalil bez problemu bez uzycia samostartu
Przy okazji... czy ktos wie jak dziala pogrzewacz paliwa w filtrze 2.2 DTI? bo jest tam cos takiego i to tez jest opcja ze te 15-20 minut grzania pomoglo jesli przyczyna bylo zamarzniecie filtra
jack 2.2 dti napisał(a):po 15 (po włączeniu zapłonu )
mizsio napisał(a):jack 2.2 dti napisał(a):po 15 (po włączeniu zapłonu )
Usiluje czytac ze zrozumieniem ale o co chodzi z tym 'po 15' ?
pasza napisał(a):kiepskie paliwo (stacja Bliska
pasza napisał(a):ale powodem byl tez nie podlaczony (zaslepiony) przewod od podcisnienia
bogdan napisał(a):Witam Wszystkich!
Mam podobny problem z odpalaniem. Posiadam samochodzik rok czasu. Od tygodnia zaczęła odpalać za drugim, trzecim razem. A teraz niestety już tylko z pociągnięcia. Pomóżcie!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości