-- 17 lis 2017 22:22:05 --
No a wiec mogę z cała 100% pewnością powiedzieć jaki był mój problem

Witamy ! |
---|
|
Trąbka napisał(a):A co do samego silnika to jest niby taki sam ale pracuje inaczej jest bardziej cichy jak się rozgrzeje to chodzi jak benzyna.
Trąbka napisał(a):A więc tak silnik od Saab-a 93 był kompletny ale i tak osprzęt przełożyłem swój bo miałem wszystko nowe co do samej przekładki to 0 problemu mocowania silnika skrzyni biegów, czujniki i takie tam wszystko w tym samym miejscu więc pasuje idealnie. Saab ma troszkę inaczej poprowadzona turbiny ale bez problemu nawet bez wykroczenia kolektora można przełożyć od Opla.
A co do samego silnika to jest niby taki sam ale pracuje inaczej jest bardziej cichy jak się rozgrzeje to chodzi jak benzyna.
pisu22 napisał(a):a ja się zastanawiam co z tym wspólnego miał pasek, albo jego brak? mniejsze opory, łatwiejsza/rowniejsza praca motoru?
pisu22 napisał(a):a ja się zastanawiam co z tym wspólnego miał pasek, albo jego brak? mniejsze opory, łatwiejsza/rowniejsza praca motoru?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość