Witamy ! |
---|
|
pisu22 napisał(a):potrzebuję schemat układu paliwowego w 2,2 dti ( w Haynesie jest tylko do 2,2i oraz V6) albo konkretną informację czy mogę się wpiąć przewodem z przelewów do tego najcieńszego przewodu wychodzącego ze zbiornika paliwa znajdującego się koło przewodu odpowietrzenia i wlewowego do zbiornika.
ali napisał(a):pisu22 napisał(a):potrzebuję schemat układu paliwowego w 2,2 dti ( w Haynesie jest tylko do 2,2i oraz V6) albo konkretną informację czy mogę się wpiąć przewodem z przelewów do tego najcieńszego przewodu wychodzącego ze zbiornika paliwa znajdującego się koło przewodu odpowietrzenia i wlewowego do zbiornika.
możesz, to jest odpowietrzenie zbiornika.
pisu22 napisał(a):ali napisał(a):pisu22 napisał(a):potrzebuję schemat układu paliwowego w 2,2 dti ( w Haynesie jest tylko do 2,2i oraz V6) albo konkretną informację czy mogę się wpiąć przewodem z przelewów do tego najcieńszego przewodu wychodzącego ze zbiornika paliwa znajdującego się koło przewodu odpowietrzenia i wlewowego do zbiornika.
możesz, to jest odpowietrzenie zbiornika.
Ali. No nie bardzo chyba. Odpowietrzenie to jest ten przewód który idzie równolegle z rurą główną i kończy się pod klapką wlewu. Ten natomiast wg schematu w haynesie to jest taki cienki przewodzik idący gdzieś do przodu i opis dla niego sugeruje że to może miec coś wspólnego z odparowywaniem paliwa(?) i on wchodzi do jakiegoś zbiorniczka nazwanego CANISTER. Tylko to dla benzyny. Nie wiem jak dla ON. I po rozpięciu go jest w nim sucho. OK. sprawdze czy mozna przez niego dmuchnąc do zbiornika. Jesli tak to tam sie wepne. Wg opisu jest tam jakiś zaworek tylko nie wiem w którą stronę puszcza.
RudeBoy napisał(a):On jest w dolot podpięty w DTI.
jrzeuski napisał(a):Żeby w tym wężyku pojawiło się paliwo i trafiło do dolotu to trzeba dacha strzelić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość