Teraz padło na Ciebie .... tak bywa i tyle.
Ja jak zwykle jade sam wiec jakies miejsce umnie jest ale ja to raczej turystyk ..... chyba

Witamy ! |
---|
|
Mnie dopingu nie potrzeba tylko części. Mogę robić nocami, najwyżej odeśpię po zlocie. Plan działania już jest, może coś z tego wyjdzieargail75 napisał(a):Oj tam.... tak se chlapnąłem bo tu niektórzy niemogą albo też coś się zpsoło to im gadaliśmy i dopingowaliśmy.
Mnie to zawsze coś, jak nie na zlocie (Żelazo, Jodło) to przed (Włościejewki, teraz Janów)Teraz padło na Ciebie .... tak bywa i tyle.
Zabrałbym zderzak z wyciągarką, ale masz inne mocowania do ramyJa jak zwykle jade sam wiec jakies miejsce umnie jest ale ja to raczej turystyk ..... chyba
bednar1982 napisał(a):Koledzy jadę pierwszy raz na zlot, jak bedzie wyglądać trasa, czy cały czas sie jedzie czy są jakieś przystanki, mam dziecko i nie wiem czy wytrzyma powiedzmy 8 godzin w samochodzie? Proszę opiszcie jak to wygląda.
ali napisał(a):bednar1982 napisał(a):Koledzy jadę pierwszy raz na zlot, jak bedzie wyglądać trasa, czy cały czas sie jedzie czy są jakieś przystanki, mam dziecko i nie wiem czy wytrzyma powiedzmy 8 godzin w samochodzie? Proszę opiszcie jak to wygląda.
To pojedziesz z nami, czyli rodzinnymi ekipami
Na trasie "advance" z reguły są głównie przystanki. Przymusowebednar1982 napisał(a):Koledzy jadę pierwszy raz na zlot, jak bedzie wyglądać trasa, czy cały czas sie jedzie czy są jakieś przystanki, mam dziecko i nie wiem czy wytrzyma powiedzmy 8 godzin w samochodzie? Proszę opiszcie jak to wygląda.
bednar1982 napisał(a):ali napisał(a):bednar1982 napisał(a):Koledzy jadę pierwszy raz na zlot, jak bedzie wyglądać trasa, czy cały czas sie jedzie czy są jakieś przystanki, mam dziecko i nie wiem czy wytrzyma powiedzmy 8 godzin w samochodzie? Proszę opiszcie jak to wygląda.
To pojedziesz z nami, czyli rodzinnymi ekipami
A jak to wygląda ? wsiadamy w auta i jedziemy czy są jakieś punkty postoje itd ?
bednar1982 napisał(a):A jak to wygląda ? wsiadamy w auta i jedziemy czy są jakieś punkty postoje itd ?
Powrót do IX Zlot OFF, 2014, Janów Lubelski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość